Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój ojciec tyran

Mój ojciec tyran..

Polecane posty

Gość mój ojciec tyran

...znęca sie psychicznie nademną i moim rodzenstwem...dziś nie wytrzymałam :( kiedy wsiadł do auta pijany zadzwoniłam na policję i go wsypałam . Złapali go . Zbarali prawoi jazdy i siedzi wkurwiony w swoim pokoju...gdyby wiedział ,że to ja to długo bym nie pożyła . Albo zrobiłby mi krzywdę w nocy albo zatłukł na śmierć... Słusznie mam wyrzuty sumienia ?? nie czuje satysfakcji...jest mi przykro..

Gość dobrze zrobiłaś
:)

Gość oj bidulo,,
też mam takiego ojca. Dzięki jemu szybko dojrzałam, wyprowadziłam się z domu i mam spkój.Po prostu nie mam z nim kontaktu i czuję się lepiej

Gość mój ojciec tyran
Mam jeszcze wspaniałą mame dzięki ktorej życie wydaje sie wspanialsze :) i cudownego mężczyznę ktory zabiera mnie do siebie we wrzesniu ze względu na ojca... Nie wiem skad te wyrzuty sumienia . A moze uratowałam mu zycie ?? i komuś ejszcze ?? Wyjechał z domu z pisikiem opon.,..

Gość oj bidulo,,
nie mniej wyrzutów. Ja miałam 20 lat. To bez sensu. To nie Twoja wina, ze ojciec jest jaki jest. Ty masz swoje życie do przeżycia. I zrób to jak najlepiej. Nie można się wstydzić za zachowanie innych.Można tylko za siebie.