Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiaajaaca-sie

juz nie wiem co to moze byc...

Polecane posty

Gość zastanawiaajaaca-sie

8 miesiecy temu odstawilam pigułki, przez 3 miesiace było ok, później czasem jakieś upławy itd ale niewielkie-myslałam sobie- regulują się hormony po odstawieniu anty a teraz? wysyp pryszczy na plecach mega ból podbrzusza, czasem przy sikaniu np plamienia różowo-brązowe, np raz/dwa razy dziennie, po stosunku także-niewielkie ale jednak ostatni okres 10dni za wczesnie (HELP????) dodam jeszcze, że zawsze owulacja mimo wszystkich upławów itd raczej była (poznaję po charakterze śluzu i po kłuciu jajnika, zawsze przed braniem piguł przy owulacji tak miałam) zle sie czuje chyba się tez zbyt stresuję i nakręcam moze faktycznie to tylko hormony i się same wyregulują? a moze cos strasznego? jestem za granicą, chciałabaym uniknąc pójścia tutaj do ginekologa-bo nie rozumiem dobrze tutejszego języka, czy ja zakapuje, że nadżerka to nadżerka?niee za 3tyg będę w Polsce wtedy chcę isc prywatnie no i przynajmniej będę wiedziała czy okres przyjdzie normalnie, cykl będzie trwał 28 dni jak zawsze a nie znowu przyjdzie za wcześnie.. kupiłam dzisiaj ziółka, które leczą ewentualne zapalenie jajników/jajajowodów i cysty do tego mastodynon krople biore od tygodnia- który ma wyregulować cykl miesiączkowy martwię się :( chcę już żeby minęły te niecałe 3 tygodnie i żebym wiedziała o co kaman... jak myślicie co to może być? zapalenie jajników? nadżerka? torbiel? rak??????????? a może faktycznie przez te piguły i ich odstawienie (brałam je kilka lat), ten wysyp krost na plecach pokazuje jasno-homorny się rozregulowały proszę napiszcie czy miałyscie takie już objawy kiedys i czego były zwiastunem?

Gość gagusior
idz do lekarza niech zrobi ci testy na tabletki anty i wtedy wyjdzie jakie mozesz brac bo nie wszystkie mozesz przyjmowac ja tez tak mialam a po testach bylo ok