Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czestomocz

jak czesto oddajecie mocz? ja kilkanascie razy dziennie :(

Polecane posty

Gość czestomocz

nawet w nocy musze wstawac :( tzn zazwyczaj jakos tak nad ranem, ale wczesniej tez sie zdarza:( mam tego dosyc, zanim gdzies wyjade czy pojde ide siku, jak rpzyjade siku..pije dosyc duzo conajmniej 2 litry dziennie, ale jak troche mniej pije to tez czesto chodze. I wcale duzo tego moczu nie mam a ucisk czuje dosyc mocny wiec dlugo nie wytrzymam bo pozniej mnie pecherz boli. Robilam sobie wszystie badania i wyniki zawsze byly dobre wiec nie wiem co jest :( a jest to naprawde uciazliwe i denerwujace, nawet w pracy chodze 2-3x czesciej niz inni :(

Gość czestomocz
wlasnie piwa nie pije w ogole pije zazwyczaj 2 kawy, 1 herbate a reszta to woda mineralna

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
ja też bardzo częstoo sikam ;D ale pije dużo wody mineralnej (około 3 litrów dziennie) dlatego nie uważam tego za coś, co powinno mnie zaniepokoić ;)

Gość mam podobnieeeeeee
Tez oddaje mocz bardzo czesto i nie wiem czym to jest spowodowane . W nocy jak nie moge zasnac to tez od razu zachciewa mi sie siku.

Gość czestomocz
a nie denerwuje Cie to? bo ile mozna latac do ubikacji? Mi sie czasem zdarza jak cos wypije np. kubek kawy to chodze nawet 3 razy w ciagu godziny!az wszytskiego nie wysikam :(

Gość mam podobnieeeeeee
Czasami mam dosc, tak latac do ubikacji. Najgorzej jak mam gosci, glupio mi tak begac ciagle do ubikacji. Nie wspomne co sie dzieje jak wypije piwo. Raz jak wyppilam jedno piwo to nie moglam przejsc z jednego pubu do nastepnego kilkunastu metrow.

Gość czestomocz
ja tez wieczorem jak leze w lozku i nie moge zasnac to od razu musze isc siku :( i wcale nie ma duzo teog moczu a ucisk taki ajkby go nie wiaomo ile miala :( no naprawde nie wiem czym to jest spowodowane

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
trochę denerwuje, ale jak wiem, że mam jakieś wyjście (spotkanie) wtedy od rana wypije herbatę i później już nic, by uniknąć mało komfortowej sytuacji :) chcę trochę schudnąć a picie wody mineralnej to element diety, więc warto się poświęcić ^^

Gość hkfef
moze masz nerwice

Gość czestomocz
nie mam nerwicy, jak sie denerwuje to mam biegunke...a tak czesto mocz oddaje odkad ejstem nastolatka...

Ale bredzicie o nerwicy:P.Albo zakażenie albo skażenie lub niedobory-ewentualnie uszkodzenie czegoś co jednak niestety jest znacznie groźniejsze :O.Proponuję najpierw przemyć się roztworem nadtlenku wodoru-niszczy chyba prawie wszystkie mikroby:classic_cool:.W przypadku niedoborów należy stsować zdrową dietę-odżywki tylko mineralne i niektóre witaminy-witaminy a,d,e,k i możliwe że kilka innych jak są syntetyczne mogą być inne niż naturalne więc tych nie łykać:P.Natomiast na zatruie proponuję też zdrową dietę-koniecznie ekologiczną nie tylko z nazwy:P.Ewentualnie sporą głodówkę-ze 2 tygodnie:P.ale poprawa może być dopiero pod koniec i możliwe że głodówkę będzie trzeba powtórzyć:O.