Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3+3=6

Mąż mnie uderzył

Polecane posty

I to przy moim własnym ojcu. Ojciec próbował mnie bronić. Ale też solidnie oberwał. Kłóciłam się z mężem, powiedziałam mu prawde o jego rodzinie, uderzyłam go a on mi oddał w twarz i nazwał mnie suką. Później mój ojciec próbował mnie bronić ale dostał z pięści od mojego męża. Dzwonie do teściowej, do tej głupiej szmaty. Mówie co o niej myśle a ona i jej córki pobiły mnie. Jeszcze ojciec i bracia mojego męża naskoczyli na moich dwóch braci którzy chcieli mnie bronić przed mężem. Matka mówiła mi co to za rodzina, sama nazwała moją teściówke kurwą. To teściowa suka jedna uderzyła w twarz moją mame.

Jestem kompletnie bezradna, prosze pomóżcie. Rodzina męża potraktowała mnie i moją rodzine jak jakiś śmieci. Od początku chciałam wychować swojego męża, więc urządzałam mu awantury. Codziennie bez powodu, by wiedział gdzie jego miejsce.

Gość 7świat
sorry, niezła patologia. radzę Ci zostawic męża

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
jak poprzednik lepiej się rozstać , całej rodziny z patologii nie wyleczysz ! zrób to póki jeszcze nie wydarzyła się żadna tragedia ! www.sexfotek.pl

Gość no i dobrze rodzina męża zrobi
ła a mąż powinien się napierdalac codziennie!!! :classic_cool: ps. mówie ci to jako kobieta:classic_cool:

Gość no i dobrze rodzina męża zrobi
ła a mąż powinien się napierdalac codziennie!!! :classic_cool: ps. mówie ci to jako kobieta:classic_cool:

Myśle o zostawiniu męża. Nie wiem jak on wogóle śmiał podnieś ręke na kobiete. Stało się, poniosło mnie, za dużo powiedziałam, ale na to co on zrobił nie ma usprawiedliwienia.

Gość werdykt z luzizjanny
powiem tyle..mogłas sobie znalezc faceta twojego pokroju. Ponadto wyzywac to mozesz swoją mamę...chciałas mu zrobic na złosc.. ja juz mam dosyc złosliwosci na co dzien. Jesli nawet obrwałas..słowem itp..nalezało ci się. Drugi facet już nie bedzie przechodził tego, co ten obecny.

no i dobrze rodzina męża zrobi- głupoty gadasz! kobieta i nikt nie ma żaden osobnik płci męskiej czy nawet żeńskiej nie ma prawa jej dotknąć niezależnie od tego co ja powiedziałam, nikt nie miał prawa mnie uderzyć.

Nigdy tego nie zrozumiem.. agresywne kobiety mają spokojnych facetów..i robią im jazdy.. agresywni faceci spokojne kobiety... mój sąsiad tez ma taką jak ty..

Gość a propo
nie wierze to prowokacja

Gość a propo
dzwoni do tesciowej i ją pobila... przez telefon?

on powinien cię zostawic..jak mu te awantury robiłas...i wychowywałas..

Gość dvuk
on ci oddal glupia szmato, dostalas dokladnie to na co zasluzylas.

Dzwoniłam do teściowej a potem pojechałam się z nią rozmówić. To ona i jej pojebane suki rzuciły się na mnie a potem wyrzuciła za drzwi. Teściowa chwyciła mnie za włosy i wyrzuciła prawie że ze schodów.

Gość a propo
nudzi ci sie co nie?

Ja jestem przerażona, moja rodzina została brutalnie poniżona. Nienawidze tych ludzi, nie wiem co robić? Jestem całkowicie zdenerwowana.

Ja jestem przerażona, moja rodzina została brutalnie poniżona. Nienawidze tych ludzi, nie wiem co robić? Jestem całkowicie zdenerwowana.

w tym domu to jego mama powinna mieszkac...nie doceniałas z matką tego co macie. mama miala z nim problemy, urodzila i wychowała..i w jakich warunkach mieszka? a ty w jakich? no własnie. ponizałas innych i w koncu ciebie to spotkało. Moze lekcja pokory? aby juz tego wiecej nie robic.

"Od początku chciałam wychować swojego męża, więc urządzałam mu awantury. Codziennie bez powodu, by wiedział gdzie jego miejsce" no to go zajebiście wychowałas :D PS. provo.

a ja bym chetnie poczytała jedną z takich awantur;):D

Jestem pod wrazeniem... nie macie juz zadnych pomyslow na ciekawe tematy, tylko takie badziewiaste zakladacie??? Zenada!!

Gość baboooooooooo
to juz bylo 0/10