Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3+3=6

Mąż mnie uderzył!

Polecane posty

I to przy moim własnym ojcu. Ojciec próbował mnie bronić. Ale też solidnie oberwał. Kłóciłam się z mężem, powiedziałam mu prawde o jego rodzinie, uderzyłam go a on mi oddał w twarz i nazwał mnie suką. Później mój ojciec próbował mnie bronić ale dostał z pięści od mojego męża. Dzwonie do teściowej, do tej głupiej szmaty. Mówie co o niej myśle a ona i jej córki pobiły mnie. Jeszcze ojciec i bracia mojego męża naskoczyli na moich dwóch braci którzy chcieli mnie bronić przed mężem. Matka mówiła mi co to za rodzina, sama nazwała moją teściówke k**wą. To teściowa suka jedna uderzyła w twarz moją mame.

Gość rodzinasłowemsilna
jak śpiewał pAaweł kukiz

Gość alez wy sie tam walicie
wolna amerykanka :)

Jestem kompletnie bezradna, prosze pomóżcie. Rodzina męża potraktowała mnie i moją rodzine jak jakiś śmieci. Od początku chciałam wychować swojego męża, więc urządzałam mu awantury. Codziennie bez powodu, by wiedział gdzie jego miejsce. Mąż za to że powiedziałam prawde o jego rodzinie a potem mu dałam w twarz uderzył mnie. Tata próbował mnie obronić ale mój mąż pobił go również. Mówie o wszystkim teściowej to ona i siostry mojego męża pobiły mnie. Moja mama idzie z tym do mojej jebanej teściówki to również dostaje od tej głupiej szmaty po twarzy. Do teściowej zadzwoniłam a potem przyjechałam do niej się z nią rozmówić bo odłożyła słuchawke.

Gość alez wy sie tam walicie
a ja myslalam, ze malzenstwo to milosc a nie wychowanie i awantury :(

jak robisz codziennie awantury mężowi bez powodu to się nie dziwię a raczej mu współczuję takiej żony

Gość
No to w niezła rodzinkę sie wpakowałaś.Współczuję.

Gość wychować to możesz sobie psa
:D

Robie awantury i co z tego? jestem kobietą , kobieta ma prawo mieć gorszy dzień. Mężczyzna wtedy powinien ją przytulić, nawet gdyby kobieta była najagresywniejsza to on/ona nie ma prawa na nią ręki podnieść.

Gość ty bezradna jesteś
? Tak sie zastanawiam czy jest ktoś komu jeszcze nie wtukłaś albo nie zwyzywałaś ? Go go go ! Allez allez allez

Tak , powiedział mu kilka słów o jego matce. Że jego matka to głupia cipa, a mój tata mnie poparł. Wtedy mąż podniósł ręke na mnie i na niego. Jeszcze powiedział że jeśli moja matka będzie się tak wyrażać o jego matce jak się wyraża to również oberwie i nazwał moją matke dziwką. Co mnie zabolało.

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
omg. no to widzę że wesoło.. ja bym się rozwiodła.. -.-

zawsze się wkurzają jak się coś powie na mamunię , nawet jak jest to racja i oni też tak myślą a le jemu wolno tak mowić a tobie nie , to takie pokręcone myślenie

Gość czestomocz
patologia i tyle...tylko sie bijecie i wyzywacie od suk...Ty tez nie ejstes bez winy. Rozwiedz sie i spokoj...

Jak mój mąż śmie, podnosić ręke na mnie czy na kogoś z mojej rodziny. Jakim prawem on to robi? jakim prawem wyzywa moją matke od dziwek, za to że ja powiedziałam prawde o jego matce. Moja matka myśli podobnie. Jeszcze mój mąż zagroził że przypierdoli mojej mamie:(

Ja teraz pierwszy raz go uderzyłam i powiedziałam mu prawde na temat jego matki i reszty rodziny. On mnie uderzył, no nie dla mnie to jest nie do pomyślenia. Jego bracia również zaatakowali moich braci. Mój brat ma nawet złamaną ręke. Ta rodzina to patologia, jak mogłam wejdź do takiej rodzinki która nie ma szacunku dla kobiet ani do osób starszych. Skoro mój mąż mnie uderzył, mnie a potem mojego tate, później jego matka i siostry:(

Gość werdykt z luzizjanny
boże:O rozumiem jak sobie coś mówicie..ale żeby wciągac to rodzinę? a co ma do tego jego mama?? tyle, ze go urodziła. Wychowywały go inne, w tym ty:D więc miej pretensje do siebie:) że zle go wychowałaś. jesli jego mama prowadziła się kulturalnie...to nawet twoje słowa do tego nie pasują. ja bym na jego miejscu zostawiła cię jak tylko zaczełas te chore wychowanie i awantury robic.

Gość rodzinasłowemsilna
rozwód droga Pani rozwód

Owszem można trzasnac faceta...ale jesli sobie zasłużył...i taki facet nie odda, bo wie za co. Ale ty chyba straciłas limit o co i za co.

Rozwód, ale mój skurwysyński mąż chciał intercyzy. Teraz więc zostane bez niczego bo dom jest jego. I co ja zrobie? Na szczęście nie mamy dzieci ale też nie wiem czy to dobrze, skoro po rozwodzie nie mam doniczego prawa.

Powiedziałam mu prawde o jego matce, i powtórzyłam mu że to są słowa mojej mamusi. Po czym on nazwał moją matke dziwką, po czym go uderzyłam a on mi oddał i to tak że wybił mi jednego zęba, ząb cały czas mi się rusza.

Gość zacznij się leczyc
jak dla mnie masz problem , albo z wymyslanymi przez siebie historiami, albo wali Ci na dekiel :O:O

w tym domu to jego mama powinna mieszkac. urodzila go, wychowała, miała problemy.. a tak gdzie mama mieszka? w jakich warunkach?