Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandrusiaa90

bieganie:))

Polecane posty

Gość sandrusiaa90

Która z Was biega???

Gość 13 dni głodówki. Super!
ja biegam , właśnie teraz jak dziki po pokoju :D aaaaaaa ...... chodź tu do mnie myszko , złapiem Cię i schrupiem :D mrrrr ....... ajajajaajjaj jabadabaduuuuu :D:D:D

Gość sandrusiaa90
ja zaplanowałam sobie ,że biegam co drugi dzień po 6 min przez tydzien ..pozniej zwiększe do 7 min

Gość młoda a przegrana
Ja biegam, a raczej od wczoraj znów zaczęłam biegać. Zimą i chłodną jesienią, nawet nie miałam takiego zamiaru.

bieganie jest zdrowe pod warunkiem że nie po asfalcie lub twardym terenie !!! Nie wolno po asfalcie biegać bo po 60-tce będzie problem z poruszaniem sie na własnych nogach :D Biegamy po trawie lub ziemi :) Chodzenie jest zdrowsze ale sandrusia jest młodziutka i nasz skarbek chce pewnie mieć formę i szczupłą sylwetkę a nie zdrowie :) Niech sobie biega misiek kochany , niech biega. Najlepiej niech przybiegnie do mnie :D

znowu wystraszyłem chyba wszystkich bo już nikogo tu nie ma :D

Gość młoda a przegrana
sandrusia> może lepiej jak będziesz biegać nie na czas lecz na wyznaczoną trasę. Ja tak zawsze robię, i muszę dobiec do wyznaczonego celu nawet kosztem wyplucia sobie płuc :D A jeżeli biega się na czas, to można oszukiwać. Poza tym minuta więcej lub mniej raczej cie nie zbawi...

Gość Nikaaaaaaaaaaaaaa
ja śmigam na rolkach, rowerze i jest to jak dla mnie bardziej emocjonujące niż bieganie :D

Gość młoda a przegrana
też wolę jeździć rowerem, ale wtedy należy schodzić po niego do piwnicy... Dlatego częściej biegam niż jeżdżę rowerem