Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elena x

Maz pije 2razy w tyg piwo Alkoholik jeden

Polecane posty

Gość Elena x

Zawsze pije w poniedzialek i sobote po 3piwa ,mam juz dosc tego nic nierozumie jak go prosze,ma potym taki niemily oddech, mowilam jego mamie a ona domnie zebym tez sie napila Bezczelna Tesciowa i dotego sie smiala stara torba. niewiem jak mu to wytlumaczyc ,albo przeztane mu gotowac?

jejku co już się facet piwa nie może napić wyluzuj troche przecież nie pije codziennie.Ja bym się napiła razem z nim:P

jejku co już się facet piwa nie może napić wyluzuj troche przecież nie pije codziennie.Ja bym się napiła razem z nim:P

Gość Elena x
przestane mu obciagac

Gość to jest strona dla tych
co dymają w soboty i poniedziałki po 3 razy. Strona dla alkoholików jest na temacie - Zdrowie.

Gość Antyspamer
Sensor ty spamerze pie...dolony

Gość szparek
Zdarza się, że piję codziennie jedno piwo. :P

Gość ErykErykowski
ja latem jak jest gorąco to i codziennie zimne piwko sobie strzelę i moja kobietka też ugasi pragnienie (jak jest zimno to zdecydowanie rzadziej ... raz albo dwa razy w miesiącu) i jakoś z tym problemu nie ma - piwo jest dla ludzi co prawda 3 piwa na raz to dla mnie trochę dużo :) ale tygodniowo to mi wyjdzie 7 :) i co to alkoholizm? "alkoholikiem nie jestem w 100%" a jak Ci przeszkadza zapach z ust w czasie seksu to powiedz wyraźnie swojemu facetowi, że Ci to odbiera całą przyjemność ... a może niech sobie walnie piwko po igraszkach ?? i będzie OK a boczenie się ... przestanę mu obciągać ... nie ma sensu trzeba korzystać z życia póki można :) póki wszystko nie zaczęło zwisać