Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemm00

Jak po rosyjsku napisać list do koleżanki z Rosji

Polecane posty

Gość wiemm00

Musze napisać na jutro list do kolezanki z rosji co u mnie słychac co u niej itp Prosze o pomoc

zacznij od Zdrastwujtje Tamara :p

Gość mogę ci pożyczyć długopis

Gość weź się naucz w końcu
tego ruskiego, a nie codziennie na kafe pojawiają się tematy z prośbą o pomoc :O Już do nauki

Gość wiemm00
yyyyyyyyyyyyyy napisałam pierwszy raz bo potrzebuje to moj facet a nie ja a ja ruska nie miałam a obiecałam ze pomoge:(

Gość wiemm00
ja napisałąm pierwszy raz bo musze to miec a nie znam ruska i w tym problem. To ma byc krótkie wypracowanie listu do kolegi proste zwroty

Gość kxena
twój brat wybiera się na wakacje na Krym napisz do swojej przyjaciółki list w którym 1Informujesz o przyjezdzie brata prosisz o zaopiekowanie się nim 2opisujesz jak on wygląda i jak będzie ubrany 3prosisz o pomoc w wynajęciu mieszkania podajesz jego oczekiwania i informujesz o swoich planach wakacyjnych i proponujesz wspólny wypoczynek w Polsce

Gość kxena
twój brat wybiera się na wakacje na Krym napisz do swoich rosyjskich przyjaciół list w którym 1 informujesz o przyjeździe brata i prosisz o zaopiekowanie się nim 2 opisujesz jak on wygląda i jak jest ubrany 3 prosisz o pomoc w wynajęciu mieszkania i podajesz jego oczekiwania i informujesz o swoich planach wakacyjnych i proponujesz wspólny wypoczynek w Polsce

Gość ehhhhhe
napisz ze nie umiesz pisać i tyle

Gość to niech facet napisze jak
umie, to sie mu poprawi, no bez przesady tak calkiem. Dlaczegoo musisz? Kazal ci?