Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzataa90

Wasze zdanie na ten temat . prosze o odp :)

Polecane posty

Gość malgorzataa90

Spotkalam sie z zajetym facetem.dobrze wiedzialam,ze ma kogos,od bardzo dawna,chociaz nie mieszkaja w tym samym miescie,lecz mimo to zdecydowalam sie.Dlaczego ?dlatego,ze jest jedynym facetem,ktory odpowiada mi pod kazdym wzgledem.swietnie sie dogadujemy,jestesmy bardzo podobni.pociagamy sie i fizycznie i psychicznie.Poszlam do niego na przyszlowiowa lampke wina,Spedzilam u niego noc.Bez seksu,ale nie obylo sie bez calowanie,przytulania. na drugi dzie napisal do mnie co tam u mnie jak dzien minol i ze ma nadzieje,ze sie niedlugo spotkamy.odpisalam mu ze na pewno niedlugo,tak sie teraz zastanawiam czy to dla niego cos wiecej znaczylo.Nie napisal,ze bylo milo,napisal,ze teskni za moimi pocalunkami tylko.Wiem,ze to jego pierwszy taki 'wyskok' ale zdcydowanie swiadomy,od dawna chcial sie ze mna spotkac sam na sam :) nie wiem czy brnac w to dalej.Wiem,ze chyba powinnam poczekac troche,ale dla mnie kazde jego nie odp na sms to wielka tragedia-taka juz jestem . Co sadzicie o tym ? podrawiam :)

Gość malgorzataa90
moze ktos byl w podobnej sytuacji i opowie jak to sie zakonczylo. mam metlik w glowie.nie pisuje na takich forach,ale przyda mi sie opinia z zewnatrz .

Gość Tajemnicza Dama.
Facetowi chyba brakuje seksu :) Jaśniej - on chce Cię do seksu bez zobowiązań. Ja na Twoim miejscu bym w to weszła, gdyby nie jego laska :D

Gość Krokodylka
Jak facet nie odpisuje, to dla kobiety tragedia... wiem Trzeba się nauczyć bycia cierpliwą i nie pielęgnować irracjonalnych emocji. A jeśli chodzi o to, że facet zajęty... Dużo przykrości może cię przez to czekać. Nie wiem czy warto. Ty musisz się dowiedzieć.

Gość ciotka dobra rada lalla
a teraz się postaw na miejscu tej dziewczyny .. okeeey chcecie się widywac to uprzedźcie tamtą laske a nie zyjcie w zaklamaniu :-)

Gość Krokodylka
Też prawda. Postępuj tak, żeby sie nie wstydzić.

Gość malgorzataa90
Jeszcze niedawno bym nie dopuscila do takiej sytuacji.Skoro ja nie bylam zdradzona i ja tez nikogo nie zdradzilam nigdy,absolutnie nie chcialabym byc przyczyna zdrady kogos innego.Sek w tym,ze ja naprawde czuje,ze to ON.Moze to banalne,ale tak sie stalo.Nie chce sie poddawac.Czekac tylko nie umiem :| Nie odp,bo jest w pracy do wieczora,a mimo to czekam zniecierpliwiona.Jak sie z nim spotkam,moze nie sam na sam,przypadkiem u wspolnych znajomych powiem,mu ze zle sie z tym czuje,i poczekam co on na to.Chociaz szczerze nie zaluje tego wszystkiego,bo bylam szczesliwa,teraz tylko natlok mysli ;/

Gość Dominika___________
A on ma dziecko z tamta?

Gość malgorzataa90
Nie.Zareczeni tez nie sa ;p

Gość no wreszciee!
małgorzata jak chcesz byc zwykla szmata to zabieraj sie za zajetego faceta...szkoda słów nie pomyslałaś ze dla tamtej to tez moze byc ten jeden jedyny.... facet szmaciarz ale ty nie lepsza zdzira......

Gość malgorzataa90
Nie mam zamiaru z nim teraz sypiac.Wystarczy mi to,ze bede mogla sie z nim posmiac i zlapac za reke. Nie wiem tylko czy dac sobie troche czasu i wytchnienia czy kuc zelazo poki gorace.Bardziej sklaniam sie ku temu pierwszemu.Nie bede mu pisac,jak to dobrze sie z nim czulam,mysle,ze sam zrobi cos z tym,albo to zakonczy,bo wiem,ze nie bedzie chcial mnie ranic i wykorzystac.Tak czy siak jedna z nas 2 kobiet odejdzie z niczym.na pewno nie bede do niej pisac i opowiadac.A tak w ogole to calowanie sie i przytulanie to zdrada ?

Gość malgorzataa90
No spoko,przypuszczalam,ze ktos cos takiego napisze. Jezeli sie psuje w zwiazku przynajmniej skoro on tak odczuwa i pozwala sobie na takie cos ... poza tym watpie,ze gdyby byla odwrotna sytuacja ja z nim i tamta dziewczyna by do niego cos czula przejmowala by sie tym,ze on jest ze mna. ;]

Gość no wreszciee!
po co sie tłumaczysz szmato??????

Gość no wreszciee!
na innym topiku napisalaś " 22:35 [zgłoś do usunięcia]malgorzataa90 Ja bylam gnebiona w gimnazjum,balam sie ludzi,na przystanku az sie we mnie gotowalo jak sie ktos na mnie spojrzal,obojetnie czy dziecko czy osoba starsza,dorosla,ale nie mozna tak zyc.Pewnego dnia doszlam do wniosku,ze to moje zycie,ludzie,ktorzy skupiaja swoja energie,czas i wszystko inne na obgadywaniu mnie,knucie,czy cokolwiek traca czesc swojego zycia,nic z tego nie maja,poza moze odrobina dowartosciowania sie?" TERAZ TY MUSZISZ SIE DOWARTOSCIOWAC ODBIERAJAC INNEJ KOBIECIE FACETA???????????????? SZMATO.......................

Gość Krokodylka
Całowanie i przytulanie to zdradaa. Zdradą jest to, czego nie chcemy mówić partnerowi bo wiem, ze nie zaakceptowałby takiego zachowania.

Gość Już późno...
Dziewczyno, ile ty masz lat? "...A tak w ogole to calowanie sie i przytulanie to zdrada ?" A twoim zdaniem co to jest? Rozumiem, ze gdybys juz z nim byla i dowiedziała sie, ze: "przytula i caluje" inna to bylabys zadowolona? "... wiem,ze nie bedzie chcial mnie ranic i wykorzystac..."- jak Ja tak rani to z pewnoscia ciebie tez to czeka...;/ Zastanow sie nad soba...

Gość malgorzataa90
Nie tlumacze sie Tobie. Takie rzeczy jak Ty pisza przewaznie niedowartosciowane kobietki,ktore obsesyjnie boja sie tego,ze jakas inna kobieta bedzie w stanie odebrac jej faceta. A jezeli mam byc zdzira to przynajmniej szczesliwa ; ]

Gość malgorzataa90
Kazdy kogos w jakis tam sposob zranil,wiec gdyby tak patrzec to nie byloby zadnych par . ) kazdy obawial by sie 'powtorki z rozrywki' z poprzedniego zwiazku tej osoby .

Gość kasiaaaaaaamalaaaaaaa88
Zawalcz o swoje szczescie . Nie przejmu sie nikim ani niczym . Pozniej bedziesz zalowac,ze nie sprobowalas .

Gość bolace uczucie
przykro mi to czytac i boli mnie to bardzo ja wlasnie jestem zdradzana i to od osob trzecich sie dowiaduje, on bawi sie z jakas malolata, ktora ma mnie gdzies. Nie moge sobie tego wyobrazic, a on jeszcze bardziej podjarany bo malolata :( chcial czasu by od siebie odpoczac, a ja czekam na niego jak glupia:( a on sie bawi:( ...ale jest dla mnei tym jedynym jednym ktorego kocham nad zycie . Jego romans rozkwita z malolata, a ja juz nic nie mam:( jak sobie wyobraze ze on trzyma teraz tamta za reke caluje piesci uprawaia z nia sex, to nie moge:( to jest zdrada, a jak to boli, jeszcze przeciez sie spotkalismy i nie moge tego sobie w glowie poukladac ze tam jakas mlodke bzyka:(

Gość bolace uczucie
ojj takie cos moze zniszczyc cos co my dorosli budowalismy przez tyle lat, a teraz tyle mlodych ze do lozka pojda z kazdym i raczej z tym ktory ma kobiete co go kocha.................

Gość Już późno...
Pytasz o nasze zdanie, wiec odpowiadamy... A ty starasz sie usprawiedliwic, wybielić i przekonac nas, ze to jest w porzadku... Dla wiekszosci z nas to niejest w porzadku, a ty niepotrzebnie pytasz tu o nasze zdanie bo tak naprawde jestes tak zaj***scie zapatrzona w siebie i spragniona dowartosciowania, ze wcale tego nie sluchasz... Wniosek jeden:c kazdy z nas odp. tobie traci swoj cenny czas... Madrosci zycze...

Gratuluje super faceta. Jest on w stałym związku a spotyka się na boku z tobą... i pozwala ci zostać na całą noc. Teraz tylko czekać trzeba, aż z tamtą dziewczyną zerwie dla ciebie, a później ciebie tak samo załatwi, z kolejną nową laską. Ja na twoim miejscu kazałabym się mu zdecydować czego chce. Chyba, że pasuje ci rola kochanki. Postaw się na miejscu tamtej dziewczyny. Tak jak ciotka dobra rada napisała, pasowałoby poinfirmować tamtą laskę, że coś nie gra. (oczywiście chłopak powinien ;) Jak dla mnie sam fakt, że zostałaś na całą noc (nawet bez seksu) nie jest ok.

Gość hania nowa tutaj
Kazdy ma prawo decydowac,dokonywac wyboru,przebierac i wybierac.jezeli sie im nie uklada i facet zdradza to widocznie ma ku temu jakis powod.dlugoletnie zwiazki czesto sie wypalaja.

Gość no wreszciee!
zdradził ta panne , zdradzi i ciebie....czego ci zycze z calego serca tyle bo a gowniarami na powazne tematy dyskutowac sie nie da....

Gość blondyneczka876554
Beznadziejni jestescie. Jak chce byc z Toba a nie ze swoja dziewczyna to sie ciesz i nie przejmuj sie nia.Twoje zycie.Chyba ze jestes zawzieta katoliczka i nie dopuszczasz do siebie takiej mysli. Ja jestem od roku z facetem,ktorego 'obilam' innej.To byl toksyczny zwiazek,jego 1 zdrada i najlepsza decyzja w jego i w moim zyciu .

Gość bolace uczucie
oj nasz sie nie wypalil, a raczej kwitnal, poprostu wiem ze on kocha sex i nadarzyla mu sie okazja i do tego sie zakochal

Gość bolace uczucie
wlasnie te mlode nie widza nie obchodzi ich ze ten facet ma laske , kurcze a my pod trzydziestke a on z taka smarkula :(

Gość kicia89766
Czytam czytam i sie nie zgadzam z tym ze jezeli fecet zdradzi kobiete do ktorej juz nic nie czuje z toba zrobi to samo . poznajac faceta nie wiesz ile kobiet w zyciu zdradzil nawet twoj wlasny mogl nie powiedziec wszystkiego a z nim jestes i nie obawiasz sie tego . a jak zdradzi jakims przypadkiem to trudno bedziesz miala nauczke . tyle