Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aangel21

Czy ktoś potrafiłby się zaprzyjaźnić w sieci?

Polecane posty

Gość aangel21

Mam 21 lat i szukam przyjaciół. Próbowałam już nie raz ale za każdym razem coś nie wychodziło. Ludzie któży uwarzali się za przyjaciół zawiedli. Od dwóch lat jestem mężatką i mamą półtora rocznej córeczki. Nie mam z kim pogadać tak szczerze tak jak z przyjacielem, a bardzo bm chciała.

Gość facettt........
a mąż?

Gość hehe no coz...
maz to nie to samo...przyjaciele tez sa potrzebni. Ja mam 2 przyjaciol z neta :) od 6 lat a jeszcze nigdy sie z nimi nie spotkalam mimo ze piszemy i dzwonimy do siebie :)

Gość aangel21
Mąż nie jest dobrym materiałem ani na męża ani na przyjaciela.

Gość antyfankaalicjibachledy
Bachleda mogła se iść do albo Wielkiej Gry (jak jest taka intelektualna) albo do nie wiem - milionerzy. Takie same szanse na wielką kasę jak z Farelem, a on przecież grał w Meksyku już - ja myślę. Czemu nie tam to obywatelstwo? Zamierza tu studiować? No chyba, że będzie honorowym obywatelem Krakowa. A Polacy - zależy wam naprawdę na tej głupiej bachledzie to dajcie ją do Wielkiej gry - tam może zacząć ćwiczyć pamięć do tatru bo reszta. No niby zarobi. Hmmm...jak w księdza , ktory ochrzcił jej dziecko nikt nie rzucił zbukiem to i w nią nie. Ale ode mnie odstanie. Bo w Polsce nie ma kultury. co najwyżej KieDYŚ BYŁA DOBRA PROPAGANDA. I tyle. Ale wtedy była polityka inna, a teraz? Na siłę? Po co tu komu filmy? chyba Bahcledzie bo ja sie obejdę :(

Gość aangel21
Bardzo bym chciała poznać kogoś takiego właśnie w sieci. Bez rozczarowań.

Gość facettt........
czym Cię zauroczył?

Gość aangel21
Zauroczył? To chyba za dużo powiedziane. Ale tak na początku go kochałam. Potem zaszłam w ciąże, małżeństwo i było po wszystkim.

Polacy nie dajcie się Farelowi - oni siez was wszyscy śmieją :( Ze mnie też. No ja jestem Polką - przez głupie szkoły, ale ja byłam 9 lat nauczycielką i sie nie dam. I tyle :(

Jasne ze przyjaźnie w sieci są możliwe. Tylko obydwie strony muszą jej chciec i sie starac:)

Gość myślę, że można
sama znalazłam tu 2 naprawdę super dziewczyny :) i jednego chłopaka, z którymi mogę porozmawiać o wszystkim :) czasami nie wyjdzie, wiadomo , bywa i tak, ale myślę, że powinnaś nadal szukać, bo jest dużo ludzi, którzy są samotni, potrzebują rozmowy :) trafiłam, a może to oni na mnie trafili, po wielu wielu dniach, miesiącach samotności, bbraku kogokolwiek, z kim mogłabym pośmiać się, pożartować, planować zlot :D :) i nie ważne, że są to tylko tzw. przyjaźnie internetowe :) one tez są potrzebne 🖐️)))

Gość aangel21
Więc chyba niemam nic do stracenia. Muszę tylko szukać.

Może ta cała chołota nakręciłaby w kinie coś lepszego niż PARNASSUS? Niby fajne, ale jednak takie jakieś smutniaste. A w ogóle - oni wszyscy robią faux paux towarzyskie jeśli to jest tylko towarzyskie spotkanie. I jeśli ja nie mam kultury - a co ja mogę z Polski za kulturę mieć - to oni jej nie mają wcale, a takie gieroje. I w ogóle nie wiadomo o co im chodzi - no chyba że sie Jordan porównuje z Bachledą. Wiecie co - nie znam sie dokładnie ale czy nie powinien Wajda ich zapraszać? ja nie wiem jak to wygląda. I czy nie powinno sie wspominać o Polańskim? ??? Bachleda reżyser? :(

Gość mnie sie nie udalo
ale z fajnych osóbv na kafe które poznałam to kancik jest zajebista

trzebaby sobie francuskie savoiur vive przeczytać. Nie uważacie, że Wajda pownien tam przynajmniej być? co to - bachleda za Wajdę? ?

Gość facettt........
utrzymywałem kontakty z paroma osobami kilka lat temu, ale nie przyszło mi do głowy zeby szukac przyjaciół w necie,dyskutowaliśmy o astronomii,filozofii,nauce,to byli ludzzie już po 40,młodzi dzisiaj raczej nie mają takich zainteresowan.Obecnie z tymi ludzmi nie utrzymuje kontaktów,nigdy tez z nimi nie spotkałem się osobiście

Na festiwal filmowy do Krakowa przyjeżdża Jordan spotkać się z Farelem i omówić kupy jego dziecka? O mój panie :( Dobrze że nie swoją kupę omawia :(

Gość hehe no coz...
po pierwsze szkoda ze wyszlas za maz to czesty blad gdy kobieta zachodzi w ciaze...lepiej czekac az dziecko rpzyjdzi na swiat i pozniej zobaczyc co i jak no ale trudno...zastanow sie tylko nad przyszloscia tego malzenstwa. Dodam, ze trudno znalezc przyjaciol w sieci ...ja poznalam moich na kawiarenka.pl ale tego juz od dawna nie ma niestety :( ale mysle ze gdybys tutaj sie w jakis temat wdrozyla to moze poznala bys jakas przyjaciolke lub przyjacila

Gość aangel21
Dziękuje wszystkim

Gość aangel21
Dziękuje wszystkim

Gość Jakub 24
Ja też szukam przyjaciół a najlepiej przyjaciółek bo lepiej dogaduje się z kobietami mam już jedna internetową przyjaciółkę, ale przyjaciół nigdy dość ps mogę rozmawiać o wszystkim dla mnie nie ma tematów tabu

Gość aangel21
Jakub 24 Ja też dogaduje się lepiej tylko że z facetami:) A co do wcześniejszego wyjścia za mąż, poprostu uwarzałam że tak będzie lepiej dla dziecka. Nie myślałam o sobie.

Gość Jakub 24
aangel21 mogę podać Ci mój numer gg jeśli chcesz? bp e mail rzadko sprawdzam

Gość aangel21
Pewnie że tak kto wie może z tej całej znajomości zaprzyjaźnimy się kiedyś.

Znajomość tak, ale przyjaźń przez neta? Przyjaźń to coś więcej niż rozmowy na gg i telefonowanie :o Znam jedną dziewczynę z neta dosyć długo, i planujemy spotkanie :) ale nie wiem czy wypali.

Gość Jakub 24
aangel21 485440 jestem dostępny teraz

Gość Rob Kelly
A ja po 14 latach rozstaje sie z żoną,próbuje znależć kogoś kto mi pomoże mi się z tym pogodzic. wiecie co?w necie znalazłem same bzdurne portale!mam 34 lata,czy jakaś kobieta pomoże mi zrozumieć co sie stało?