Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateodivar

drogie panie jaki powinien byc meski tors ?

Polecane posty

Gość mateodivar

Gość stazja
a o co pytasz-konkretnie?

Gość Krokodylka
Ja uwielbiam tors mojego faceta, bo pachnie najpiękniej na świecie. Nieperfumowany. Pozatym, kiedyś myślałam, że będą mi się podobać torsy bez włosów. Potem włoski stały się urocze :)

Gość mateodivar
z włosami czy bez , klata jak shwarzeneger czy delikatniejsza itd

Gość mi się podobają bez włosów
umięśnione, ale shwarzeneger to zdecydowanie przesada ...

Gość stazja
ja tez wole bez""wloskow""..........no ale nie mozna kazdemu zagladac za koszule::))

Gość Krokodylka
Nie lubię, jak facet ma wypielęgnowane mięśnie. Może to dziwnie zabrzmi, ale to jest dla mnie nie męskie. Taki laluś z niego wtedy. Dbający przesadnie o wygląd. Matko, ale do mnie dociera, że ten mój to dla mnie ideał, ha :)

Gość Luczinda
klata w kształcie literki V, może być kaloryferek, ale nie koniecznie.. natomiast odstający gruby brzuch odpada... mogą być włoski i nie przeszkadza mi, gdy ich nie ma. mój eks facet nie miał klaty w kształcie V, raczej wyglądała tak: I . I nie była owłosiona, a mimo to strasznie mi sie podobał :) podniecał mnie jego umysł, więc automatycznie cialo też. ;)

Gość mateodivar
a zwracacie na to szczególną uwagę tzn umięśnienie klata pupa itd ?

Męski tor powinien być odziany w gors. A nad tym torsem muszą być bardzo inteligentne wesołe oczka. No i facet musiał przeczytać w życiu dużo książek. Z resztą drobiazgów sobie poradzimy.

Gość Krokodylka
Jeśli facet ma budowę normalną, znaczy nie jest za gruby, to wraz z nim pokochuje się jego ciało na zabój. Tak se myślę. I kurcze naprawdę nie istotne ile ma tych mięśni. Tak jak napisałam, nie lubię kiedy ma ich zadużo. Wymuskany facet, to nie facet.

Gość irqa
Mi tam kudly nie przeszkadzaja,ale jakbym z kims byla i miala sie przytulac czy ssac sutki na owlosionej klacie to zdecydowanie odpada.Lubie gladziutkie klaty,kaloryfer mnie jakos nie jara,brzuch moze byc z tluszczykiem-ale nie taki zeby koles nie mogl zobaczyc zza niego fiutka.Nie podobaja mi sie miesniacy chodzacy na silownie.Bo nie wyglad swiadczy o meskosci, tylko to jakim sie jest.No i wasy i zapuszczona broda tez odpadaja.Strasznie to postarza,a nie chce miec chlopaka dziadka ;D