Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia_wawa_

Panowie! istnieja piekne i inteligentne kobiety? dlaczego?

Polecane posty

Gość gosia_wawa_

boicie sie ich?odrzucenia, nie sprawdzenia sie itd.?

Dlatego ,że te inteligentne prędzej dostrzegą wady ,których nie widzą te płytkie i głupie ^^

Gość world of warcraft
Bo zamiast grać to sie wymądrzają😡

Gość steffan z habaźi
dlatego morał jest jeden jak chcesz mieć męża bądz płytka i głupia 🖐️

a o czym z taka glupia i plytka bedziecie rozmawiac? ;p nie wiem czy wytrzymacie 3 miechy z panna ,jesli na kazdym wyjsciu z nia bedziecie sie zastanawiac czy nie zrobi czegos glupiego i czy bedziecie sie za nia wstydzic;p

pewnie ze sa;P tylko faceci juz sie tak przyzwyczajaja do tych glupich ze jak spotykaja madra i ladna to boja sie :p tylko wytrwali cos osiagna:) a co wartosciowe to trudne do zdobycia:P

Chyba tylko dyskotekowi ruchacze sie przyzwyczaili. Kazdy normalny facet na "puste i glupie" nie zwraca uwagi. Trudne do zdobycia? hmm, do kazdego zamka jest kluczyk ktory go magicznie otwiera :)

Gosiu , no bo zrozum . Teraz kiedy spotykasz mądrą i piękną kobietę to tak jakbyś w lesie za miastem spotkała wilka (niby gdzieś tutaj są ale nigdy nie widziałaś)

Gość steffan z habaźi
Gosia to był sarkazm ja sie nie boje wyzwań chciałbym spotkać kobiete z którą zawsze możnaby było pogadać o wszystkim

ale na dyskotekach czy imprezach szukacie latwych zdobyczy a potem nimi gardzicie, obgadujecie z ktorym co ona nie wyprawiala itd... mnie tam nie rusza takie gadanie;p wiec spokojnie steffan , ja znam swoje wartosci;D i na pwno takie gadanie tego nie zmieni ^ ^

Gość niesamowite to dajcie panowie
parę mądrych tematów ,pogadamy

Gosia - oj, nie kazdy idzie na dyskoteke w celu "spuszczenia z krzyza" :) nie wspominajac ze niektorzy wola troche kulturalniejsze zabawy. Ale to prawda, jesli sie trafi glupia i nawina to pozniej ma dupe obrabiana w towarzystwie panow szlachty :)

dokladnie;) najpierw jest' tak tak zwrocil na mnie uwage bla bla bla' a potem placz ;P ale jak sie chce byc 'fajna' no to co zrobic;) w ogole to nie ja sie mialam produkowac tylko mezczyzni:p a cos malo ich:)

Wiesz, ciezko jest szanowac kogos skoro ta osoba sama siebie nie szanuje :)

Gość tyle ,że patrząc z 2 strony
jezeli jest sie swiadoma wlasnej wartości , i nie idzie na latwiznę , czyli nie daje sie wyrwac na banalne teksty,wymaga inteligentniejszej rozmowy to niestety efekt jest taki ,ze slysze komenty typu pierd,,,, księzniczka,a

i wlasnie o to chodzi :D ale jak ktos przebywa ciagle w otoczeniu kobiet ktore sie nie szanuja potem nie wie co robic :)

tyle ,że patrząc z 2 strony - skoro ksiezniczka to z plebsem sie nie zadaje, mam racje ?:) Nie ma co dostosowywac swojego intelektu pod rozmowce.

Gość tyle ,że patrząc z 2 strony
nie no ok ja to lapie ,szejku czasem nie mamy mozliwości wyboru osób ,chociazby tych z którymi pracujemy ,a jakies kontakty społeczne trzeba utrzymywać ,ale fakt waskie to grono znajomych:) pozdrawiam dobrej rozmowy wam zyczę

Hej. Myślę, że tyle ile głupich i pustych kobiet tyleż samo takich mężczyzn. Ja jak poznaję inteligentną i w dodatku piękną kobietę to oczy mi się błyszczą jak bym zobaczył prezent gwiazdkowy :D

Gość qwsedddddddd
glupie i puste kobiety wybieraja sobie glupi i pusci mezczyzni - proste

Gość qwsedddddddd
a prawda jest taka, ze takich powaznie zaburzonych i nienormalnych jest garstka. prawda jest taka, ze reszta sie uzupelnia. jeden bedzie "madrzejszy" z jednego a glubszy z drugiego, z kolei ktos inny odwrotnie. i tak to sie kreci. i taka jest prawda, jesli wam sie wydaje, ze jestescie coponiektorzy jacys nader przecietnie inteligentni i "pelni" to zyjecie zludzeniami.

Gość qwsedddddddd
sory za stylistyke - godzina juz pozna robi swoje

Gość fokaaaaaaaaaaaaaaaaa
no pozatym mądrą i ładną Ciężko jest przy sobie utrzymać :) ale ja ciągle staram się i staram :) na razie mi wszystko ładnie wychodzi :) www.sexfotek.pl

Gość mietyyyyyyyyyy
Panowie! istnieja piekne i inteligentne kobiety? dlaczego? tak to już jest