Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaaszeek8

A do mnie była dziś napisała takiego teksta

Polecane posty

Gość lukaaszeek8

Dosłownie też przed chwilą. "Zawsze jak kogoś poznaje zaczynam o Tobie intensywnie myśleć,to trwa do czasu dopóki nie zerwę i jak jestem sama wtedy jest ok.A Mówią,że jest inaczej,że jak poznaje się kogoś to się zapomina i cieszy z nowej relacji czuje dowartościowanym.Ty tak miałeś olewałeś mnie zawsze jak poznawałeś kogoś.Ja mam inaczej muszę być sama bo wtedy jest ok.Nieraz się już przekonałam o tym.Nie wiem dlaczego tak to działa dziwnie.Jak poznaje kogoś mam ochotę pisać do Ciebie.Jak piszesz mi przykre rzeczy(typu spotykałem sie z toba z nudów nigdy nic nie czułem spierdalaj)jest mi paradoksalnie lepiej.Dlatego wole jak tak piszesz niż jak nie piszesz nic.Na parę dni Cie zaczynam nienawidzić.Przestaje myśleć o tym,"ze z tobą powinnam tu być" i inne takie.DLaczego muszę być tak głupia,po tym wszystkim co mi zrobieleś.Jak jestem sama to jest dobrze,najgorszej jak poznaje kogoś i jak po jakmś czasie ktoś zaczyna traktować mnie poważnie,zaczyna wiązać jakąś przyszłość ze mną wtedy zaczynam intensywnie myśleć i muszę kończyć wszystkie "związki"Za każdym razem jak "próbuje "zwyczajnie się pocałować widzę przed oczyma Twoją twarz:Oi wszystko muszę przerywać.Nie mogę tak dalej

powinienes to potraktowac bardzo serio, bo moze rzeczywiscie cos ze soba zrobic.

Gość lukaaszeek8
co ja mogę zrobić:O

Hmm, ciezka sprawa. Moze to byc zwykly szantaz, ale na Twoim miejscu uwazalbym na nastepne Twoje czyny bo moga miec straszne konsekwencje.

Gość firefroger
szejku daj mu spokój bo chłopak na serio w to uwierzy. Jeśli jednak się boisz zawiadom policję(albo jakąś linię zaufania) i rodziców dziewczyny.

Gość lukaaszeek8
ale jakie czyny co ona takiego napisała?jaki szantaż?

Gość lukaaszeek8
ale o co chodzi?czego mam się bać.

Gość chce do ciebie wrocic i tyle

Gość eeeeeeeeeeeetam
nie moze sobie poradzic bo ciagle w myslach do niej wracasz. nic sobie nie zrobi, spokojna lepetyna. ona potrzebuje czasu, potrzebuje do konca przezyc zalobe po nim. jak przejdzie ja dokladnie, minie jak reka odjal. zaloby nie nosi sie przeciez cale zycie :) do autora: nie reaguj i nic do niej nie pisz, pogodzi sie z tym stanem predzej czy pozniej. dotrze w koncu do niej, ze istnieje zycie poza toba.

Gość a moze ty jestes taki
pies ogrodnika?? jak dziewczyna zaczyna spotykać sie z innym do zaczynasz do niej pisac... tak czy inaczej z tego smsa wynika ze jesteś ham i skurwiel, bo zaden szanujacy sie facet nie pisze do kobiety "spierdalaj" a jak nie rozumiesz o czym ta poukładana dziewczyna pisze to jestes jeszcze do tego kompletny idiota

Gość lukaaszeek8
taka poukładana ze jednak zdarzyła z jednym się już przespać:Opo czym zerwała:O

Gość bo jej nie szanowałeś,
tak to sie kończy

Gość Do lukaszek...
Powinieneś przede wszystkim zastanowić się nad swoim zachowaniem i tym, jak wielki wpływ masz na ludzi, na ich życie. To co zrobiłeś kiedyś złego - właśnie teraz się na Tobie mści. I tak będzie zawsze ilekroć kogoś skrzywdzisz z rozmysłem. Co do Twojej eks, to w dużej mierze jest to też jej problem, ale który zapoczątkowałeś Ty. Co zatem zrobić? Proponuję tak - bądź dla niej miły. Aż do bólu miły. Żeby miała Cię ona dość. Nadskakuj jej wręcz. To zawsze sprawia, że dziewczyny się nudzą. choć wydawałoby się, że jest na odwrót. Ale to tak samo działa jak u facetów - kiedy laskę łatwo wyrwać, kiedy jej za bardzo zaczyna zależeć na Tobie, to się nią szybko nudzisz. Zrób wszystko, żeby ona się Tobą znudziła. Od tego nadmiaru słodyczy... Zupełnie jak z ciastkiem - kiedy jest tak słodkie, że aż mdli i się rzy..ać chce... I bądź nudny dla niej jak flaki z olejem. To jedyny sposób, żeby się uwolnić.

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
jak widzisz ciągle jesteś dla niej kimś ważnym , musicie szczerze o tym porozmawiać bo tak ona będzie się męczyć cały czas. Zresztą jeżeli jest dla Ciebie ważne jakie są wasze relacjie warto to wyprostować , żebyście mogli być przynajmniej dobrymi znajomymi : a nie teksty typu spierdalaj itp... www.sexfotek.pl

Gość milkmilk
Nie daj się szantażować. A jeśli naprawdę sądzisz, że może sobie coś zrobić, to powiedz jej rodzicom o tym liście. Pozdrawiam!

Gość milkmilk
Nie daj się szantażować. A jeśli naprawdę sądzisz, że może sobie coś zrobić, to powiedz jej rodzicom o tym liście. Pozdrawiam!

Gość milkmilk
fuck, to nie do ciebie ;)