Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilkołakowaaaa

Świąteczny prezent dlo 30-latka - brak pomysłu HELP!!!

Polecane posty

Gość wilkołakowaaaa

No właśnie. Święta się zbliżają a ja nie mam pomysłu na prezencik dla mojej drugiej połówki. Co kupujecie dla swoich facetów?

Gość nonoshi
Prezent na wielkanoc? :O Pierwsze słyszę :P

Gość wilkołakowaaaa
To chyba zależy od tradycji i w każdym domu jest inaczej - u mnie zawsze na Wielkanoc były prezenty od "zająca"

Gość nonoshi
od zająca :D zaraz padnę :D Jedyne co ja kojarzę, to że dzieciom daje się słodycze, jakieś zajączki, jajeczka, kurczaczki... Ale dorosłemu facetowi to dosyć infantylne :O na Wszystkich Świętych też dajecie sobie prezenty "od trumienki"?

Gość wilkołakowaaaa
No tak, jest standardowo. Teraz wszyscy mnie tutaj skrytykują. Tak jest u mnie w domu. Są pary które robią sobie prezenty z okazji rocznic w stylu miesięcznica, rocznica i inne a my robimy sobie na Wielkanoc.

Gość prezenty prezenty dobra rzecz
nie rozumiem czego od razu krytykujcie??taką mają tradycję i chyba nie ma w niej nic złego ani infantylnego.Pomyśl co lubi Twój facet może jakieś perfumy,fajna zapalniczka(jeśli pali),albo coś praktycznego

Gość wilkołakowaaaa
dzięki----->prezenty prezenty dobra rzecz Otóż to, robimy sobie prezenty i nie widze w tym nic złego. Niestety nie pali. Pomyślę o jakiejś wodzie tyle, że poprzedniej jeszcze ma dość sporo. Myślałam też o jakiś ubraniach ale boję sie wtopy bo mogę z rozmiarem się nie zmieścic. Spory z niego facet i będę miała kłopot :o

Gość mazurka mu upiecz

Gość ijk
np. na Śląsku jest taka tradycja, ja mimo, ze jej nie obchodze, to nie widze powodow, zeby sie z kogos nasmiewac - moze troche tolerancji i szacunku dla uczuc innych.... wilkołakowaaaa - a moze jakis gadzet do komputera?

Gość blabikowa
30latek dostanie prezent od zajączka :D:D no bo skonam :D:D:D

Gość wilkołakowaaaa
to nie jest typ komputerowca - ogranicza sie do przeglądania internetu. Ma sporo zainteresowań ale problem polega na tym, ze w ostatnim czasie nie ma na nie czasu. Boję się że jeśli mu kupię coś z jego dziedzin to tylko go wkurzy bo zwyczajnie nie będzie miał na to czasu :o Muszę pomyśleć nad czyms praktycznym czego bedzie używał na codzień

Gość wilkołakowaaaa
blabikowa-----> no to chyba skonasz :o Ja nie rozumiem dlaczego to was tak boli? Robienie prezentów nie jest niczym złym a wręcz przeciwnie. Czy wy nie lubicie ich dostawać?

Gość kika bez bucika
ja mieszkam na slasku i nie slyszalam o takowej tradycji buahahah......nie ma jej kto chce to kupuje choc to idiotyczne. Rozumiem dzieciom na zajaczka ale starzy by sie obdarowywac???

Gość wilkołakowaaaa
dzieki serdeczne za pomoc :o Macie ochotę krytykowac to sobie krytykujcie ale w duszy! Nie podoba wam się to to nie wchodzcie.

Gość ijk
kika bez bucika - chyba mieszkasz w Sosnowcu ;) wilkołakowaaaa - moj maz tez ma duzo zainteresowan i brak czasu, ale zawsze na prezent kupuje cos zwiazanego z nimi np. albumy o fotografii albo architekturze, zawsze jest zadowolony, bo taki prezent pozwoli mu powrocic do zainteresowan

Gość ijk
kika bez bucika - chyba mieszkasz w Sosnowcu ;) wilkołakowaaaa - moj maz tez ma duzo zainteresowan i brak czasu, ale zawsze na prezent kupuje cos zwiazanego z nimi np. albumy o fotografii albo architekturze, zawsze jest zadowolony, bo taki prezent pozwoli mu powrocic do zainteresowan