Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co mam zrobić ze wspóllokatorkami?

Polecane posty

mieszkam z dziewczynami , które wogole nie sprzatają od pazdziernika każda z nich sprzątala raz ! kiedy wywiesilyśmy plan. rozmowy nic nie pomagają. poza tym nawet jak ja posprzątam to np jest za 5 rozsypana mąka w kuchni. leżą zgnile mandarynki na stole ... już nie mam sily do tych brudasek ....

zgodziłam się na nie bo jestem less. ale one są brudasy , brzydzę się je lizać calować , pieścić

Ciezko bedzie, tacy ludzie zazwyczaj nie sa reformowalni.Na nic spelzna rozmowy i wywieszanie grafikow :-o

już nie mowic o tym ,ze nie dbają o higienę osobistą. np pytałam się jedna gdzie chodzi do pralni (nie mamy pralki w mieszkaniu a do domu jeździ nie za czesto jakos raz na mc podobnie do mnie. powiedziala ,że niegdzie :/ a nie widzialam zeby prała cos ręcznie . masakra

up

Up

Gość 100%_skutecznosci
wrzucaj im te zgniłe pomarańcze itd. do szuflad z bielizną a najlepiej puszki po sardynkach ! w mig się nauczą...

Gość 100%_skutecznosci
wrzucaj im te zgniłe pomarańcze itd. do szuflad z bielizną a najlepiej puszki po sardynkach ! w mig się nauczą...

Gość blablabla55654
tez kiedyś miałam problem ze współlokatorka grzybiara straszna;/ tylko ze myśmy były dwie z kumpelą które sprzątałyśmy i tamta trzeci musiała się podporządkować choć na początku zgrzyty były, potem ustaliłyśmy że co tydzień sprzatamy cała chate po kolei, no i sie trzymała planu chociaz trzeba jej było przypominać czasem o myciu garnkow wyrzucaniu splesniałego chleba itp. u mnie byla ta przewaga ze wlasciciel to moj znajomy wiec jakby ja zarzadzam chata:) ale laska straszna była w ogole sie nie dało dogadac, obrazala sie jak jej zwracałysmy uwage no ale trudno obrazona sprzatala, trzeba jasno postawic sprawe jesli nie chca sprzatac to pogadaj z wlascicielem albo sie wyprowadz

Gość blablabla55654
tez kiedyś miałam problem ze współlokatorka grzybiara straszna;/ tylko ze myśmy były dwie z kumpelą które sprzątałyśmy i tamta trzeci musiała się podporządkować choć na początku zgrzyty były, potem ustaliłyśmy że co tydzień sprzatamy cała chate po kolei, no i sie trzymała planu chociaz trzeba jej było przypominać czasem o myciu garnkow wyrzucaniu splesniałego chleba itp. u mnie byla ta przewaga ze wlasciciel to moj znajomy wiec jakby ja zarzadzam chata:) ale laska straszna była w ogole sie nie dało dogadac, obrazala sie jak jej zwracałysmy uwage no ale trudno obrazona sprzatala, trzeba jasno postawic sprawe jesli nie chca sprzatac to pogadaj z wlascicielem albo sie wyprowadz

Gość blablabla55654
kiedyś tak mnie wkurwiła bo zostawiła na lodówce miseczke z czymś w woreczku i to stało ze 3 dni potem zaczęło śmierdzieć ja na początku nie zwróciłam na to uwagi zaczęłam patrzeć czy w lodówce nic się nie zespuło kumpela też patrzyła i w końcu odsłoniła ten woreczek w miseczce a tam zepsute mięso jak buchnęło nam tym w twarz to myślałam ze przez okno sie wyrzygam;/ a jej nie było w chacie to my stwierdzilysmy ze nie bedziemy za nia tego wyrzucac na dwor tylko wsadzilysmy to do worka zawiaalysmy tak ze juz nic nie smierdzialo miseczke umyłysmy i poczekalysmy az przyjdzie po czym jej krotko zakomunikowałam ze ma wyrzucić to mięso bo cała chata jebała przez to:D garnki z jedzeniem zostawiala na pare dni az sie plesn robiła i jeszcze miała pretensje że tego nie umyłyśmy jak jej nie było ale tylko mine wkurwiona robila i myła

blablabla55654 ZNam to wszystko :D Najgorsze jest to, ze jak ktoś nasyfi, to później potrzebujesz garnka, albo talerza, albo czegoś, a to wszystko jest brudne! I czekasz, az swieta krowa zrobi to w końcu. Ja zrobiłam grafik. Teraz mam taki syf w łazience, ze wstyd :/ Ale cóż, nie moja kolej na sprzątanie. Najlepsze jest to, ze oni sie tego nie brzydzą :O