Gość Pączuszek45 Napisano Marzec 28, 2010 Witam wszystkich mam pewien problem i mam nadzieje ze mi pomozecie. Mam chlopaka z ktorym jestem juz ponad rok. On jest za granicą. Ja tez tam mieszkalam ale wrocilam i jestesmy ze soba na odleglosc. Planuje tam pojechac spowrotem. Mam juz nawet wykupiony bilet ale ostatnio poznalam chlopaka. Fajnie mi sie z nim spedza czas... Jest milo, ale nie o to chodzi. Na kazdym spotkaniu rozmawiamy na temat mojego wyjazdu i on caly czas mnie przekonuje zebym zostala... ze jestem mloda i podejmuje nie przemyslane decyzje. Po takim spotkaniu mam mętlik w głowie ale gdy juz sie z tym przespie to na drugi dzien wiem ze chce tam (do tego kraju) wrocic. Tam sie uczyc i byc blizej mojego chlopaka. Czy to normalne? i myslicie ze powinnam zostac czy wyjechac? A moze przestac sie spotykac z tym drugim chlopakiem. wiem ze to jest nie fair w stosunku do mojego chlopaka ale jakos mnie ciagnie zeby spotykac sie z tym drugim. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach