Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki mój osobisty protest ;)

nigdy nie kupię produktu jeśli reklamuje go

Polecane posty

jakaś dziwka! Nie zapłacę leniwej suce za to że mi dupe pokaże w reklamie. a wy frajerzy płacie szmatom, hahahahaha.

Gość noigit

niech się dziwki wezmą do pracy. ale zbyt wielu frajerów jest i płacą tym gównom :O więc i toto pokazując dupe ma łatwy szmal. Ale nie ode mnie a z was mogę się tylko smiać

Gość kokeeeena
pewnie nie zbankrutują bo za dużo jest szmaciarzy :O ja też nie kupuję produktów, które przerywają mój ulubiony serial. Spisuje sobie je na kartce i nigdy nie kupuje. To mója mała zemsta :D

Gość bbbbbb22
też tego nie rozumiem , reklama dachówki na domu i rozkraczona baba w majtkach i cyce rozbujane albo okna do domu i baba z cyckami goła po chuja do takiego towaru dają gołe doo

Gość koksiiki
firmy wierzą że pokazując gołą pizde obroty się zwiększą, ech czego teraz uczą tych menedzerów :O No cóż skoro nie mają już kreatywnych pomysłów to wrzucą jakąś kurwę i git. Ciemniaki/

Gość kokeeeena
oj cezar czepiasz się :O poprostu wkurwia mnie to. Oglądam ciekawą scenę a tu nagle reklama. Więc jakaś to zemsta z mojej strony nie? Nie zarobią tych 100 złode mnie(a nawet więcej gdybym kupowała zawsze np. taką pepsi. Zresztą wszystko co reklamowane to gówno.

Gość kokeeeena
a ty szmato nie jesteś polaczkiem?

Gość nie kupię także niczego
co reklamuje jakieś dziecko - niech się lepiej weźmie do nauki zamiast zarabiać rozkoszną słodką buźką póki nie dopadnie go trądzik :? Poza tym nic, co reklamuje zadbana gospodyni domowa - jest niewiarygodna, niech się weźmie do garów. Ani nic, co reklamują osoby w wieku produkcyjnym - do roboty lenie!!! Kupię tylko coś, co reklamują emeryci i niepełnosprawni.

niemożliwe, to naprawdę jet reklama? nie wierze :O Taka reklama nie może być dopuszczona ze wzgląd np na dzieci.

niemożliwe, to naprawdę jet reklama? nie wierze :O Taka reklama nie może być dopuszczona ze wzgląd np na dzieci.

ja też tak kiedyś reagowałam, jak byłam młodsza i zbuntowana ;)...teraz mi to wisi, kto co i jak reklamuje...ale fakt faktem, że przesłania takiej reklamy jak np. tej z oknami nijak nie rozumiem...choć na pierwszy rzut oka strasznie banalna i płytka...może właśnie o to chodzi, dotarcie do najprostszych ludzkich instynktów :D...

Gość do szmatyyy
szmato walenko nie bulwersuj się tak, pokazujesz w ten sposób jaka jesteś ograniczona / ny mało jeszcze wiesz o tym co mówisz ;) nie ośmieszaj się debilu. Cezar podoba ci się reklama czy te (nie szanujące się ) osoby? bo to róznica. Też nie rozumiem co ma okno wspólnego z gołymi cycami????????????? No cóż chyba tylko trafia do tępych prostaków :) trudno.

Gość rytyyyy
pkazały cycki i cipe i wezmą za to sporo kasy hahahaha zazdrościcie? czy co?

Gość 100%_skutecznosci
to tak jak ja, gdy reklamuje go jakiś gej ! trzymaj sztamę !

Gość bbbbbb22
dla mnie to one mogą nawet sie pochylić i rozszerzyć sobie pochwę przez okno wisi mi to tylko pytanie jaki to ma sens ? kobiety też decydują o oknach , samochodach i ta reklama na pewno nie jest dla nich

Gość ona ma wackaaa
te cezar a gdyby to była twoja siostra, matka lub żona? też nie wymagają szacunku? ok to i ty nie masz go u innych i git. Te reklamy są dla prostaków :/ ale i oni funkcjonują wśród nas :)

Gość ona ma wackaaa
te cezar a gdyby to była twoja siostra, matka lub żona? też nie wymagają szacunku? ok to i ty nie masz go u innych i git. Te reklamy są dla prostaków :/ ale i oni funkcjonują wśród nas :)

Gość bbbbbb22
choć prawda że takie reklamy oglądają dzieci ponieważ rodziny, normalni ludzie mają dzieci i to naprawdę jest idiotyzm

Gość mam lepszy pomysł
ja w ogóle nie kupuję produktów Z REKLAM, tylko takie, których potrzebuję ;)

hmm, skoro są takie reklamy to czemu nie ma reklam z gołymi jajkami? powinni reklamować jakieś lewarki czy cuś. wracając do tematu : Widać tępe suki się nie szanują a potem się dziwią że ktoś nazwie ją dziwka.

Gość mam lepszy pomysł
Julek, ale skąd wiesz, że jej matka nie jest gorącą blachą? :classic_cool:

Gość do cezaraaaaa
juliusz cezar a gdyby twój stary spuścił się w dziure szympansa to byłbyś małpą? a gdyby twoja matka dawała dupy pawianom byłbyś małpą? tępaku