Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotka marysia3

Mam problem w pracy- pomożcie

Polecane posty

Gość sierotka marysia3

Bardzo Was prosze o jakies racjonalne rady w temacie no i tutaj nie wiem moze opisze jak bylo. W pracy mam kierownika, ktory jest zonaty, ma malutkie dzieci, o ktorych sie wyraza bachory i mimo, ze wyglada na takiego troche ćwoka otacza sie kobietami. Wyglada to tak, ze on absolutnie nie proponuje zadnej z nich (oceniam to po sobie i kolezance) nic zdroznego, ale zamiast z zona spedza czas z tymi kobietami, przez tel godzinami rozmawia, umawia sie tu i tam i znow NIC złego pozornie nie robi, ale jak moze to przebywa z innymi w tym czasie kiedy moglby zonie pomoc czy w ogole byc z nia. I teraz w tym wszystkim ja: pracujemy razem i atmosfera w pracy byla bardzo pzyjazna, wiec jak mnie zapraszal na wspolne sniadanie wspolnej jadalni, to nie widzialam w tym nic zlego, potem zaczal mi przynosic z domu ksiazki, wiec ja mu tez, potem zaczal pisac maile o tym co przeczytal, wiec ja odpisywalam mu tez, potem zaproponowal zeby rano pisala do niego sms-a, to bedzie mnie zabieral do pracy, to w tonie sluzbowym pisalam, potem wprosil sie na takie cykliczne wyklady, na ktore ja chodzilam ze znajomymi, wiec po wykladach odprowadzal mnie do domu, bo mieszkamy w tym samym kierunku. A jak w koncu zamiast z zona chcial sie ze mna umowic na pasterke, to powiedzialam sobie DOSC. No i wydawalo mi sie, ze jest wszystko ok, a tu zaczelo sie dreczenie z jego strony, najpierw, ze cos w pracy nie tak, a teraz obwinia mnie, ze ma problemy w rodzinie! Posuwa sie do takich intryg w pracy, ze boje sie jej utraty. Pomożcie mi to zrozumiec i co ja mam teraz zrobic, jak sie zachowywac jak to przezyc?

Gość lamka 2
na dluzsza mete nie pomoze

Gość idź z nim na rezurekcje
to się odbrazi.

Gość katarszyna
nie robi się facetowi nadziei ...jak sie uśmiechasz i chodzisz z nim na spotkania to wiadomo że on sobie wyobraża teraz jesteś wrogiem do unicestwienia, sama sobie nagrabiłaś jak sie igra z don żułanami to sie później cierpi

Gość sierotka marysia3
Tak jak pisalam u nas w pracy byla przyjazna atmosfera do tego stopnia, ze mielismy zawsze w pracy swiata z choinka i oplatkami, wielkanocne z koszyczkiem, ogniska i on kazda z nas tak traktowal, nie moge zrozumiec dlaczego to sie skupilo wiec na mnie i co to znaczy wrog do unicestwienia? Moim zdaniem jak znam sprawe, to on jest wrogiem sam w sobie dla swojej rodziny, bo wg mnie jej w ogole nie szanuje.

Gość sierotka marysia3
no to inaczej, jak ja moge pograzyc tego typa?

Gość sierotka marysia3
moze ktos jeszcze ma jakas propozycje?