Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsddf

PRZETLUMACZYCIE PROSZE Z WLOSKIEGO??!!!!

Polecane posty

Gość sdsddf

hai proprio ragione! e ringrazia che non ho parlato oltre..il problema che se mi scrivi pensi che ho iniziato io!!! hai molto coraggio...

Gość sdsddf
Ok...czekam.:) Bylabym wdzieczna gdyby mi ktos jak najdokladniej przetlumaczyl,bo jak w google(tlumacz) wpisalam to tak nei do konca dokladnie przetlumaczy

masz wlasciwie racje ! dziekuje ze nie powiedzialas dalej (ponadto) problem w tym ze piszesz mi ze myslisz ze to ja zrobilem, zainicjowalem ( tutaj nie bardzo wiem czy dobrze sformulowalam), jestes bardzo... coraggio - nie wiem co to znaczy , chcialam ci troche pomoc bo kiedys liznelam troche wloskiego, ale oczywiscie nie gwarantuje ze dobrze to przetlumaczylam

Gość sdsddf
jasminowa_ja dziekuje bardzo.NAwet jesli nie ejst to przetlumaczone w 100% idealnie to na pewno zrozumialam teraz lepiej ten tekst.:) Ja natomaist wiedzialam tylko ,ze coraggio to odwaga.:)))) Dzieki!

Gość sdsddf
W sumie zastanawialam sie najbardziej nad zdaniem : e ringrazia che non ho parlato oltre Czy to oznacza to co napisalas jasminowa-ja ,czyli ,ze dziekuje,ze nei powiedzialas wiecej(czy jakos tak) czy.....dziekuj ,ze nei powiedzialem wiecej?

Gość sdsddf
bo czy to parlato...czyli zakonczone na "o" nie znaczy,ze jakby mowi ta osoba o sobie? Nie wiem czy jasno sie wyrazilam,troche to zakrecone. :)

o masz racje , tam jest pomylka , tzn zle to napislaam , rzeczywiscie, zdanie NON HO PARLATO jest w czasie przeszlym i oznacza ''NIE POWIEDZIALEM'' ..... ''HO'' DOTYCZY PIERWSZEJ OSOBY LICZBY POJEDYNCZEJ.. CZYLI TAK JAK MOWISZ , MOZE TO OZNACZAC, PODZIEKUJ ZE NIE POWIEDZIALEM DALEJ

TO ZE SIE KONCZY ''PARLATO '' KONCOWKA ''O'' NIE MA ZNACZENIA BO W KAZDEJ OSOBIE LICZBY POJEDYNCZEJ I MNOGIEJ SIE TAK KONCZA CZASOWNIKI NA ''O'' , TUTAJ CHODZI O '' HO'', A 'HO' DOTYCZY PIERWSZEJ OSOBY LICZBY POJEDYNCZEJ... NON HO PARLATO -NIE POWIEDZIALEM NON HAI PARLATO- NIE POWIEDZIELES NON HA PARLATO-NIE POWIEDZIALA

Gość sdsddf
Jeszcze raz dziekuje! :)