Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacy sie chlopak

Myslicie ze to normalne??Moja dziewczyna mowi mi ze

Polecane posty

Chcialaby slyszec komplemety od ludzi na okolo a wlasciwie to od facetow...mowi ze to ja podnioslo by na duchu i ze to nic takiego...Wierdzi ze kaza kobieta lubi byc komplementowana od roznych facetow.Myslicie ze to normalne?Ja jestem strasznie o nia zazdrosny i sie wkurzylem tez ostatnio delikatnie jak bylismy wiezorem na miescie na spacerku i jacys kolesie sie wydzierali do niej z samochodu pomimo ze szla ze mna za reke....

No ale jaj ej co chwile mowie jaka ona jest sliczna dla mnie i wogole...ale ona mowi ze chce od innych tez to slyszec...

bo pewnie myśli,że poza Tobą nikt jej nie lubi.Też bym chciała być komplementowana,ojciec całe życie mnie krytykował

Gość mało doświadczona
Może do tego, że jest ładna mów też, że ładnie wygląda w tej czy tej bluzce, że ma ładnie uczesane włosy i wszystkie podobne komplementy. Kobiety to bardzo lubią. A jak przydarzy się znów taka historia z jakimis obcymi ludzmi to obróć ją w żart i stwierdz, że jesteś wielkim szczęściarzem, że masz właśnie ją, i że musisz ją bardziej chronić :) mnie to by podniosło na duchu. Pozdrawiam