Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1kleineEngel

Moja życiowa tragedia!!

Polecane posty

Witam.chcę sie podzielic moją sytuacją i poprosic was o poradę..poznałam meżczyznę(myslalam ze to ten jedyny)zaręvzylismy sie,wzielismy slub,on bardzo chciał miec dziecko,i jego marzenie sie spełnilo,zaszłam w ciaze,9 miesiecy i 12dni po ślubie urodził sie syn,lecz w miedzy czasie mąż wyjechał do Angli,miałam do niego dołączyc z dzieckiem,lecz dzieciątko było chorowite,wyladowałam z nim w szpitalu na 3 tygodnie i w tym czasie mąż oznajmił mi ze ma inną kobietę.dzis nasz syn ma 3 lata i zaczyna pytac o ojca,co mam mu powiedziec,jak to wszystko wytłumaczyc,wysyłalam mezowi zdjęcia dziecka bo nie widział go wcale,ale bez reakcji,z tamta kobieta ma syna mlodszego o rok od naszego.probowalam z nia porozmawiac ze rozbija mi malzenstwo ze go kocham i ze syn na niego czeka,lecz ona zbluzgała mnie...wtedy jeszcze nie mieli dziecka..

Gość zastanawiajacy sie chlopak
mozesz tylko starac sie o alimenty teraz

Gość zastanawiajacy sie chlopak
nie wiem...twoj facet to dupek i nie warto probowac z nim byc ponownie..,postaraj sie zapomniec

Gość karoolek...................x
nIE DAJ MU ROZWODU NIGDY ! TYM SPOSOBEM UDUPISZ TAMTĄ - BEDZIE TYLKO I WYLACZNIE KONKUBINĄ A JEJ DZIECKO BEKARTEM

juz dostałam,sam mnie podał,nie chciałam sie z tym męczyc na sprawie powiedział ze tamta jest jego kobietą ktora kocha,chcial zeby rozwod byl z mojej winy ale sedzina go wysmiała.

juz dostałam,sam mnie podał,nie chciałam sie z tym męczyc na sprawie powiedział ze tamta jest jego kobietą ktora kocha,chcial zeby rozwod byl z mojej winy ale sedzina go wysmiała.

dokladnie, nie daj mu rozwodu narazie... no chyba ze ty kiedys poznasz wlasciwego faceta i bedziesz chciala slub to co innego, ale narazie nie daj rozwodu, niech tamta suka ma za swoje... a ogolnie maz twoj rzeczywiscie dupek, ale takie jest zycie, tacy sa faceci bez skrupulow ;/ wspolczuje ci i zycze zeby ci sie w zyciu ulozylo jak najlepiej z innym mezczyzna u boku, uwierz mi sa faceci poukladani

Gość pierdolenie w ternie
co znaczy nie daj mu rozwodu? ona moze sie nie zgodzic na rozwod ale czy tak czy tak nawet bez jej zgody rozwod bedzie i tyle w tym temacie to ze sie sparaw przeciagnie o 5 czy 6 miesiecy to jej ex juz lata kolo dupy , bo wie zer cyz takczy tak nawet jakby sie do niego kajdanami przykłuła to i tak bedzie rozwod bo nie mozna zmusic prawnie kogos do malzenstwa jesli tego nie chce i tyle w tym temacie

Gość co powiecie na tooooooooooo
olał cie hahaha

co masz dalej robic? Życ! Mój ojciec zrobił to samo co twój mąż. Ożenił się z nią a pół roku pozniej jak moja mama mnie rodziła w męczarniach on sie bzykał z jej przyjaciółką. Jak sie juz urodziłam to nawet po nas nie przyjechał tylko spakował manatki i powiedział, ze nie chce miec ze mną nic wspólnego bo nie jest gotowy na to by byc ojcem. Po co ci taki mąż, który ma w pupie twojego synka? Daj mu ten rozwód i olej drania. A synek jak zacznie pytac...ciekawosc małego zaspokoisz chociazby tym, ze powiesz, ze tata pojechał daleko do pracy. A jak bedzie wiekszy? Powiesz prawde...tylko nie z faktami typu ze tata nas nie kocha i wyjechał bo nie chce nas znać bo skrzywdzisz swoje dziecko.

mineło juz 3 lata a ja nadal go kocham,nie wiem dlaczego??a serce mi pęka jak patrze na małego mojego syneczka i widze ze jest bez ojca,a tamtej syn ma obojga rodziców.dziekuje za wasze podpowiedzi