Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffdsfsd

Nie nawidze wiosny i lata..

Polecane posty

Gość ffffffdsfsd

zal .. nie nawidze tych pór roku.. Wszedzie ludzie, nie wiadomo jak sie ubrac.. jasno i wogole bez sensu.. nie lubie, nie mam sie w co ubrac i wogole..

Gość a jaką porę nawidzisz
?

Gość sffssf
nie ubieraj niczego . Najlepiej tak jak cie natura stworzyła

Gość toomuch
ja nie lubie jak jest goraco.. strasznie sie wkurzam..

Gość ffffffdsfsd
nawidze hi zime:P Zimę lubie najbardziej bo siedzi się w domu, nie trzeba wychodzic na dwór, mozna sie schowac pod kurtka i wogole.. a tak jestem gruuba;(

Gość witaj w klubiee
tez tak mam:)

Gość ffffffdsfsd
bez sensu.. w zime mozna sie choc schowac pod kurtka a teraz nic ;:| i gruba jetsem i wogoleef..ehh

Gość witaj w klubiee
i w zimie nie ma tyle ujaranych mordek na dworzu. a teraz co sie wyjdzie to wszyscy w parki połączeni i idą z chmarą znajomych. w zimie bylo jakos luzniej na ulicach.

Gość dfghjklfghj
Przeciez jest duzo fajnych ciuchow na wieksze Panie;)

Gość hmmmmmmmmmmmm
Jebani analfabeci. "nie ubieraj niczego" "nie nawidzę" Wstyd 🖐️

wiem ze widac kurz, na wymiane calej garberoby mnie nie stac na razie :O

Gość mamia-__miaaaa
ja tez..... w zimie sie ubieralo kurtke, czapke czy kaptur, mozna bylo sie zawinac szalikiem i wyjsc na szybko do sklepu czy do miasta. teraz trzeba myslec co tu ubrac (a tez nic nie mam ladnego) jak ubiore sie w jakies rzeczy z mojej szafy to czuje sie jakos obskurnie, wydaje mi sie ze wszyscy wygladaja lepiej. trzeba myslec o wlosach, o fryzurze, juz sie nie ubierze czapki, slonce swieci na twarz a mam nieidealna i mnie to wkurwia. na dodatek dlugo jest jasno. do dupy z wiosna. latem jeszcze jako tako, w miare mam co ubrac, czlowiek opalony to tez lepiej wyglada. ale wiosna jest tragiczna. odkrywa nasze niedoskonalosci

Gość menelozzo
tak to jest, radosne pory roku nie nastrajaja pasztetow optymistycznie wyjedz na alaske, polnocna skandynawie badz antarktyde

Gość klik kli*
Bo jak przez całą zimę się wpierdalało i maskowało tłuszcz pod toną szarych ubrań, to nie dziwię się, że teraz jest antypatia do wiosny.

Gość mamia-__miaaaa
ja tez lubie czarny kolo a na wiosne jak slonce swieci to wyglada tragicznie, czuje sie jakas taka zaniedbana :/

czarny lubie ale nie az tak, a ze rok chodzilam w zalobie to nadal mam prawie same ciuchy czarne :o

Gość iuuiyiui
"J**ani analfabeci. "nie ubieraj niczego" "nie nawidzę" Wstyd 🖐️" Racja, krew mnie zalewa jak to widzę.

Gość mamia-__miaaaa
ja akurat jestem szczupla ale to nic nie zmienia ze czuje sie chujowo na wiosne chociaz dbam o siebie to i tak czuje sie taka zaniedbana i wszyscy wydaja mi sie ladniejsi ode mnie

Gość ffffffdsfsd
no centralnie... bez sensu masa ludzi i az wstyd sie pokazac jak sie nie ma w czym wyjsc.. i jeszcze nie wiadomo w co się ubrac.. bo jak ubiore kurtkę to moze byc za gorąca, ale wiatr jest i wieje i zimno.. i ni ch nie wiadomo..

Gość iuuiyiui
"bo jak ubiore kurtkę" A w co ją ubierasz? Ja swojej kurtki nigdy nie bierałam. Choinkę tylko 🖐️

Gość mamia-__miaaaa
i jeszcze to ze w zimie moglam sobie spokojnie siedziec w weekend w domu a teraz od razu jest 'taka ladna pogoda a ty w domu?'

Gość klik kli*
A mało to rzeczy w sklepach jest? I wcale nie są drogie. Nie wiem nad czym tu ubolewać. Trzeba zrobić radykalny przegląd garderoby, wyrzucić wszystko co zbędne i zakupić kilka nowych i świeżych wdzianek.

Gość klik kli*
A mało to rzeczy w sklepach jest? I wcale nie są drogie. Nie wiem nad czym tu ubolewać. Trzeba zrobić radykalny przegląd garderoby, wyrzucić wszystko co zbędne i zakupić kilka nowych i świeżych wdzianek.

no dla mnie wlasnie malo, nic ciekawego nie znalazlam ost w nizszych cenach niz 200zl za bluzke a skoro masz moze nadmir gotowki to chetnie przyjme na ciuchy :P

Gość klik kli*
Elinka - to po jakich Ty sklepach chodzisz? 200 zł to ja ostatnio wydałam na 2 bluzeczki i spodnie i bynajmniej nie z ciucholandu.

Gość zluzowany
meski orendż: no tak, ale zobacz na czym to czarne wisi...:D