Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid 30lat

Czy jestem zboczony?

Polecane posty

Gość Dawid 30lat

Mam 30 lat, prawiczek, bezrobotny, mieszkam z rodzicami w bloku w dużym mieście. Jestem nieatrakcyjny i chorobliwie nieśmiały, dlatego mam zerowe szanse na poznanie kogokolwiek. Ostatnio z przerażeniem stwierdzam, ż mam wielką ochotę na DWUNASTOLETNIĄ córeczkę sąsiadów. Mała, szczuplutka blondyneczka, chodzi do podstawówki. Co wieczór myślę o niej i o jej ciele, fantazjuję, że się kochamy. Zaczynam bać się siebie... CZY OD DŁUGOTRWAŁEGO BRAKU SEKSU MOŻNA STAĆ SIĘ PEDOFILEM? TO PYANIE TO NIE JEST ŻART, ANI WYGŁUP, PROSZĘ O POWAŻNE PODEJŚCIE DO TEMATU.

Gość ojejejejejej
musisz znajść sobie babe chłopie... i nie myśl o tej dziewczynce!!!!

Gość Stiwen Spilberg
Niebywała historia! Dasz mi wyłączność na napisanie scenariusza filmu o tobie?

Od braku seksu nie staje się pedofilem :o Idź lepiej do burdelu, bo jeszcze krzywde zrobisz biednemu dziecku :/

Gość obrzydlistwo

Gość tłumok
przyznaj się bez bicia, czy w życiu zrobiłeś już coś głupiego ?

Gość Dawid 30lat
Nigdy nie miałm takich fantazji, nie mówiąc o czynach... Jestem (może raczej byłem) normalnym heteroseksualistą.

Gość Dawid 30lat
Nigdy...

Gość lllaaaallllaaa
wg mnie to ,ze boisz sie swoich mysli jest juz ok.fakt ,ze sa rzeczywiscie paskudne. mysle ,ze te fantazje biora sie z tego ,ze 12 latka jest osoba bardziej niesmiala i niedoswiadczona od ciebie dlatego marzenia o sexie z nia nie sa dla ciebie przerazajace o jestes w nich silniejszy/ i pewny siebie. moja rada .zacznij uprawiac sex.jezeli jest to dla ciebie takim problemem idz to sexuologa/psychologa.jezeli po sexie z dorosla kobieta fantazje nie znikna...SZUKAJ POMOCY!!!

Gość gfres
ten temat to prowokacja . GDybys był zboczony to stracilbys prawictwo w wieku 20 lat albo wczesniej . NIe da sie utrzymac prawictwa do 30 lat dla osoby z duzym temperamentem

Gość neograwitacja
On ci odpowie, wystarczy zapytać :D odpowiedzi udzielane są albo w kąciku porad, albo poprzez video :D ---> www.drhams.pl

Gość tłumok
ale może faktycznie to jest jakieś wyjście z tego padolu łez, bezrobotny i mieszkasz z rodzicami , więc w czym problem, zmienisz otoczenie na ok. 10 lat i michę dostaniesz oraz modne ciuchy w paski a wieczorami i nocami zaliczysz wiele przygód od sąsiadów z tej samej celi :)

Gość gfres
CZY OD DŁUGOTRWAŁEGO BRAKU SEKSU MOŻNA STAĆ SIĘ PEDOFILEM? raczej mozna stracic zainteresowanie plcią przeciwną i seksem wogole . Masz 20 lat myslisz fajna laska przeleciałbym ją masz 30 lat i jestes prawiczkiem myslisz fajna laska , ale i tak mi nie obciagnie wiec nie ma sensu na nia spoglądac Czlowiek ktory jest prawiczkiem w pewnym wieku traci nadzieje na seks . O ile do pewnego czasu jego zainteresowanie plcia przeciwna jest znaczne , to potem kobiety wrecz go denerwują i nie czuje do nich pociagu .

Gość gfres
CZY OD DŁUGOTRWAŁEGO BRAKU SEKSU MOŻNA STAĆ SIĘ PEDOFILEM? raczej mozna stracic zainteresowanie plcią przeciwną i seksem wogole . Masz 20 lat myslisz fajna laska przeleciałbym ją masz 30 lat i jestes prawiczkiem myslisz fajna laska , ale i tak mi nie obciagnie wiec nie ma sensu na nia spoglądac Czlowiek ktory jest prawiczkiem w pewnym wieku traci nadzieje na seks . O ile do pewnego czasu jego zainteresowanie plcia przeciwna jest znaczne , to potem kobiety wrecz go denerwują i nie czuje do nich pociagu .

Gość Dawid 30lat
tłumok- widzę, ze wybrałeś dla siebie ksywkę odpowiednią do poziomu intelektualnego, pogratulować. Nie, to nie jest żadna prowokacja, nie mam dużego temperamentu. Po prostu ona mi się podoba - jej rodząca się dopiero kobiecość, delikatność, niewinność

Gość gfres

Gość gfres
Po prostu ona mi się podoba - jej rodząca się dopiero kobiecość, delikatność, niewinność rozumiem cie , nie lecisz na kobiety w twoim wieku bo sa zużyte . Ale jezeli cenisz niewinnosc to odpowiednia byłaby raczej 16 - 17 latka niz 12 latka . Wtedy to byłoby normalne

Gość lamka 2
a ja powiem tak, nie rozladowujesz napiecia seksualnego naturalnie, bo masz w sobie te wszystkie lęki a napiecie to gdzies ujscie miec musi, wiec psychicznie moze nawet nieswiadomie zaakceptowales dziewczynkę, nad ktora wlasnie gurujesz we wszystkich sferach zycia. Na zasadzie, ze taki ktos Cie w zaden sposob nie skrzywdzi. Moim zdaniem to nie tyle pedofilia, co nerwica

Gość tłumok
jasne, że jasne i oczywiście, nawet nie mam ochoty tu prezentować żadnego poziomu intelektualnego :) ale tak z ciekawości odpowiem autorze , śmieszny jesteś ze swoim tematem, gdy byłem w Twoim wieku to już wybudowałem dwa własne domy od podstaw i nie trułem nikomu doopy, że jestem bezrobotny i mam ochotę przelecieć dziecko , ponieważ kobiety nawet nie chcą spłunąć , żałosny jesteś !

Gość Dawid 30lat
Brawo tłumoku, więc mieszkaj w tych swoich dwóch domach wybudowanych od podstaw, lecz nie pluj jadem na ludzi, którym nie masz nic sensownego do przekazania. Jak widać nie u wszystkich zdolności do zarabiania mamony idą w parze z inteligencją.

Gość tłumok
tak Dawidzie, dałeś tu pokaz swojej choroby ale jeszcze możesz się leczyć , szkoda że na koszt podatników :(

Gość lamka 2
Dawid a posluchaj tak z innej strony, czy nie istnieje wg Ciebie jakas szansa na Twoje sily [piszesz o niesmialosci] aby poznac kobiete, wiesz jak duzo kobiet jest niesmialych np. ja ;) no ale nie o to chodzi, trezba od czegos zaczac.

Gość lamka 2
Dawid a posluchaj tak z innej strony, czy nie istnieje wg Ciebie jakas szansa na Twoje sily [piszesz o niesmialosci] aby poznac kobiete, wiesz jak duzo kobiet jest niesmialych np. ja ;) no ale nie o to chodzi, trezba od czegos zaczac.

Gość wiesz jak cie nazwe
jestes sam w sobie zartem jak nie udaje ci sie z laskami moze rozgladaj sie za chlopcami

Gość Bizja
"Jestem nieatrakcyjny i chorobliwie nieśmiały, dlatego mam zerowe szanse na poznanie kogokolwiek." Wiesz, znam kilku facetów takich jak Ty. Uważają się za nieatrakcyjnych, a i tak moim zdaniem mają zbyt wysokie mniemanie o sobie. Jak jesteś brzydki, to szukaj brzydkiej kobiety. Wtedy na pewno kogoś poznasz. Niestety, takie życie. Jak brzydki facet płacze, że nie ma kobiety i nigdy nie znajdzie, a ogląda się tylko za pięknymi kobietami, to mnie szlag trafia.

Gość Dorota Rabczewska-Darska
Jezzu... Co za temat... Koles- chyba jednak trochę jesteś...

Gość Lady -Hitler
Hardcorowy facet- dwunastolatka.... :( :(

Gość ostry biedron
proponuję żebyś wyjechał w okolice zakopanego góry strumyki hale, błogi spokój relaks, kup dwa piwa jedno wypij drugim poczęstuj bace i poproś żeby dał ci poprzytulać sie do owieczki.... weź ją i się wyzyj na niej a nie na jakimś dziecku psycholu

Gość Dawid 30lat
kupiłem juz zestaw lizaków i mysle jak ja zwabic nimi w krzaki:o