Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻalonisnicaQ23

nigdy nie bede taka jak ona

Polecane posty

Gość ŻalonisnicaQ23

i nigdy jej nie dorownam jest zjawiskowo piekna ,ma cudowne zycie ,mase adoratorow ,pieniadze wszystko tak jak w bajce ..najbardziej zazdroszcze jej rody wlasnie zaproponowali jej pozowanie do sukien slubnych -ma je reklamowac na czasopismach dla pań mlodych.... to ona: http://www.voila.pl/400/69yh9/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/418/cqykf/index.php?get=1&f=1 czem zycie jest takie niesprawiedliwe?

Gość ŻalonisnicaQ23
byc moze..:?

Gość ŻalonisnicaQ23
wiem ze roda to nie wszystko kiedyś przeminie za jakies 20 lat? moze bedzie wyladac gorzej, ale na dzien dzisiejszy ona ma wszystko ja nic .nawet z jej pieniedzmi nie moglabym wygladac jak ona bo zadne operacje plastyczne nie potrafia sprawic tego zeby wygladac jak jej kopia -chodzi o twarz -niestety urodzilam sie przecietna i przecietna umre ,urodzilam sie srednio zamozna i taka tez umre,moje zycie to jedna wielka przegrana ani bogata ani piekna ani nie inteligentna --

Gość ŻalonisnicaQ23
a ona wyglad przepieknie zarowna na zywo bz makijazu jak i z makijazem

Gość tomekk434
srednia jest . ANi ładna , ani brzydka . Marta trzebiatowska to piękna kobieta .

Gość ŻalonisnicaQ23
Gość tylko nie marta drewno trzebia
nie dosc ze grac nie umie, ma krzywe zeby, okropny nos i cos dziwnego z oczami... co wy w niej widzicie? przeciez jest masa ladniejszych kobiet...

Gość ŻalonisnicaQ23
wydaje mi sie ze kazdy facet by na nia polecial ma idealna twarz taka laleczkowata ,sliczne oczy rzesy do nieba ,maly zgrbny nosek ,ladne usta i ksztalt twarzy -perfekt! czem ja tak nie moge wygladac?:(

Gość ale sciema ze ho ho
pewnie twoje fotki autorko... :D

Gość PrzystojnyOn
Ej ona jest brzydka:O jak jeszcze pomysle ze ma na sobie makijaz i photoshop :P Seiro nie ma czego zazdorscic.. ma figure dziecka, brzydki kolor oczu

Gość ŻalonisnicaQ23
nie musiscie mnie pocieszac wiem ze jest piekna ,swoich fotek nie dam bo ja do niej to jak gowno psie do krem czekoladowego:/

Gość ŻalonisnicaQ23
az zatkalo nie...ale nie kazdemu jest przypisane byc pięknym

Gość tomekk434
trzebiatowska jest piękna . Marze o takiej kobiecie .

jedynkę ma wystającą :D widac po niej od razu ze nic nie cwiczy, bo ma fatalne ramiona... az dziwne, ze sie za nie nie zabrala nigdy... a w takim makijazu wyglada jak bulgarska ulicznica. w dodatku 45-letnia :o

jedynkę ma wystającą :D widac po niej od razu ze nic nie cwiczy, bo ma fatalne ramiona... az dziwne, ze sie za nie nie zabrala nigdy... a w takim makijazu wyglada jak bulgarska ulicznica. w dodatku 45-letnia :o

wspolczuje ci tomekk...

Gość ŻalonisnicaQ23
mowisz to okiem kobiety a faceci niech sie wypowiedza bo uwazam ze oni maja odmienne zdanie na ten temat