Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dragon sosnowski.-31

Mężczyźni są wrażliwsi od kobiet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dragon sosnowski.-31

Zauważacie jak zmieniają sie kobiety i jak zmieniają się mężczyźni ? Kiedyś każda kobieta była kurą domową która drżała aby mąż jej nie rzucił bo wtedy nie miałaby za co żyć. Teraz to kobiety robią z facetami co chcą , żądzą nimi. Wymieniają jak skarpetki. Nie lgną do facetów tylko to faceci o nie walczą. Wiadomo że duże znaczenie miało wprowadzenie równouprawnienia a także genetyka która to powoduje że kobiety mają coraz silniejsze geny a mężczyźni coraz słabsze. To się będzie nasilać. Coraz częściej spotyka się wrażliwych facetów , zakopleksionych , niesmiałych. Coraz częściej spotyka się także kobiety chodzące z zadartą głową , trzymające faceta na smyczy , kierujące nim. taka prawda :)

Gość fsfdsdes
doda mi nie wyglada na zbyt wrazliwą

Gość Dużo kobiet ma podobne zdanie
zdanie o facetach zwłaszcza (przynajmniej w mojej miejscowości tak jest) że najgorsze buraki i dziwkarze (przepraszam za określenie) na dodatek charakter do bani że o urodzie już nie wspomnę traktują dziewczyny jak zabawki (jak kto woli rękawiczki). Upokarzają dziewczyny które się na nich połaszą.

Gość Jestem Kobietą i..
Zgadzam się z dragon sosnowski.-31 Tylko, że mi ta pewność siebie u kobiet nie przeszkadza, natomiast zakompleksieni, nieśmiali faceci są okropni :/ Panowie weźcie się za siebie, inaczej wyginiecie jak mamuty :)