Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rustijun

ktora milosc wybrac :(

Polecane posty

witam!!! mam duzy problem i nie wiem co zrobic....niedawno rostalam sie ze swoim narzeczonym ktory mnie bil a ostatnio dopuscil sie tego ze rzucal mna jak workiem treningowym....wyprowadzilam sie od niego i zamieszkalam z kolezanka....szybko znalazlam sobie pocieszenie w objeciach nowego mezczyzny....jest fajnie, spotykamy sie wszystko jest takie swieze i nowe...jak to zauroczenie :) lecz moj byly facet caly czas walczy o nas...kupuje kwiaty, zaprasza na romantyczne kolacje...placze do stop bym tylko wrocila, ze zrobi wszystko...a ja mam metlik w glowie,nie wiem co zrobic ktorego wybrac...z jednej strony kocham bylego i wiem ze jak bym wrocila maialabym dobrze, podroze slub wspolna przyszlosc, a z drugiej strony z nowym jest fajnie imprezy wolne zycie .... i nie wiem co zrobic..glupieje juz....nie potrafie zadnego skrzywdzic ale robiac nadzieje jednemu i drugiemu ranie ich obydwu...nie potrafie sie zdecydowac...pomozcie

Gość ghghghghghghhhhhhhh
nie wracaj do pierwszego,znow cie pobije,to pewne

jak Cie bił to nie wracaj bo dalej bedzie bił a tak to bedzie miał nauczke na zawsze

Jak możesz kochać kogoś, kto Tobą pomiatał i był damskim bokserem :O I jeszcze próbuje Cię przekupić kwiatami, a Ty się na to łapiesz :O Dziewczyno, gdzie Ty masz oczy, zostaw przeszłość za sobą! Lepiej zrobisz, jeśli z byłym zerwisz kontakt.

Gość lubelski full gul gul gul gul
skoro mógł podnieść rękę raz, to zrobi to ponownie, na bank. nawet się nie łudź.

wszyscy to mowia...chodz rodzina mowi zebym wrocila i wiem ze teraz by robil wszystko co powiem ale szanuje siebie i za dlugo pozwalalam na bicie

wszyscy to mowia...chodz rodzina mowi zebym wrocila i wiem ze teraz by robil wszystko co powiem ale szanuje siebie i za dlugo pozwalalam na bicie

wszyscy to mowia...chodz rodzina mowi zebym wrocila i wiem ze teraz by robil wszystko co powiem ale szanuje siebie i za dlugo pozwalalam na bicie, z drugiej strony boje sie ze ktorego bym nei wybrala kiedys bede zalowac :(

można się zmienić ale ile to potrwa? miesiąc? rok? dwa lata? prądzej cy później będzie taki jak był

Gość tłumok
gdy kobieta ma za dobrze będąc w związku to jest prawie pewne, że zwieje do takiego, który pod mostem mieszka i w śmietniku żarcia szuka, ponieważ w tamtym związku było nudno, więc kobieta przygód szuka :) a gdy ojciec pijany bił matkę i córka na to patrzyła to w życiu dorosłym nie może być inaczej, napatrzyła się i czuje, że musi być poniewierana i inaczej być nie może, więc pamięta, że jak facet kobiety nie bije to jej wątroba gnije i chce wracać do tego oprawcy, ponieważ inaczej być nie może, a gdy kobieta przypadkiem spotyka normalnego faceta to za chwilę zaczyna się nudzić i wymyśla , jak tu znowu trafić na debila i karuzela się kręci :)