Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cloudy

Kobietki ...Okres w ciązy ?

Polecane posty

Gość Cloudy

Czy ktoras z was bedac w ciazy dostala normalnie okres ?b dostalam okres tak jak mialam dostac tylko ze taki mniejszy ale jest jedno ale ....!! Zrobilam test i pod swiatlo widac druga kreske bardzo slaba trzeba sie przyjrzec i nie wiem co mam myslec ?

Okresu w ciąży nie ma,może być tylko plamienie,a to jest niebezpieczne,bo grozi poronieniem!!!

Oresu w ciąży nie ma,możę być tylko plamienie,ale to jest niebezpieczne,bo grozi poronieniem!!!!!!!!!!!!

Gość asdsadasdas
ja miałam plamienia i poroniłam w 10 tygodniu....

Gość podczas ciaży mogą
występować krwawienia w terminie okresu. Moga być niebezpieczne ale nie muszą. Moga pochodzić np z pękniętej torbieli, która się utworzyła na jajniku, mogą być wynikiem działania hormonów. Część kobiet ma krwawienia w ciąży. Jeśli test ci wyszedł pozytywnie, powtórz go za 3 dni. Jeśli kreska będzie ciemniejsza to musisz się wybrać do ginekologa.

Gość paulapaula46
A ja mialam okres w pierwszym miesiacu ciąży...i to mnie zmylilo bo myslalam ze nie jestem skoro jest okres....drugiego juz nie mialam ale teraz jest wszystko ok.Ps Mam dwie kolezanki ktore do 5 mc mialy okres.pozdrawiam