Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój mały brat Michaś

Czy maja Panie ubranka do roku na chłopczyka?

Polecane posty

Gość koraaaaaa
a ty kofana mamuuuciu jestes jeszczewiekszym picem na wode :O obiecanki -sranki pomocy a jak przyjdzie co do czego to echo nie rozumiem takich durnych ludzi

Gość hundara
Ja bym pomogla. Moglabym oddac sporo ladnych rzeczy ale musze miec pewnosc, ze taka osoba naprawde potrzebuje pomocy.

Gość kooraaaa
no ja ci to moge zagwarantowac ale w rybniku i to jest ten bół

Gość mamusiaaaaa
oj dzieci :) cos mi sie wydaje po Twojej agresji droga Koro ,ze jestes tym samym nickiem co łukasz i dokladnie ta sama osoba handlujaca ciuszkami na allegro która tu pisze od m-ca i zaklada rozne tematy raz jako pomocna sasiadka ,raz jako mamusia synysia itd... wogole coz to za hasla "kofana"? co to jest? za co mnie atakujesz?jakie obiecanki sranki? przepraszam Cię bardzo ale pokaz mi gdzie napisałam,lub zalozylam temat "oddam ciuszki,pomoge "czy cos takiego? chcialam pomoc konkretnej osobie jaka byl lukasz ale tak jak myslalam znowu dalabym sie nabrac znam mnostwo osob ktore potrzebuja pomocy i chetnie im pomagam ale dla brata lukasza tez cos tam wyszukalabym

Gość mamusiaaaaa
i wypraszam sobie nie jestem Twoja kolezanka ,wiec epitety typu"durna"zachowaj dla siebie,watpie ,ze ktos pomoze takim osobom ,troszke pokory uwazaj bo uwierze ,ze nie masz nic do roboty tylko sledzisz fora dla matek w poszukiwaniu ciuszkow dla kolezanek powtarzam raz chcialam oddac cala wyprawke uzywana trzy m-ce wszystko firmowe z wozkiem przewijakiem kolyska ,na szczescie dziewczyny z forum ostrzegly mnie ,a dalam sie nabrac na tkliwa historie...wtedy nie byla(ś) tak zdesperowana(ta osoba) nie udaje Ci sie juz nabierac ludzi wiec atakujesz?

Jak tak zauważyłam od paru tygodni forum odwiedza osoba z pomarańczowym nickiem, ma różne pseudonimy i na zmiane chce ubranka dla obu płci z przewagą na chłopięce, moim zdaniem to nic innego jak wyłudzanie wiec radzę nie ufać, nalepiej ciuszki oddać do Caritasu albo kościoła ;) wtedy jest pewność że trafią do potrzebujących, a najlepiej jest oddawać do domów dziecka lub domów samotnych matek :) Takie jest moje zdanie.

Gość kooraaaa
słuchaj nic o mnie nie wiesz więc sory batory troszkę się zapędziłas prawda jest taka ze napisałam ze jestem z rybnika i napisałam ze znam dziewczyny potrzebujące bo znam nic nie ukrywam ' mogłam się z tobą spotkać i zaprowadzic gdzie trzeba moze bys oczy otworzyła a nie mi teraz wyjezdzac ile to masz rzeczy do oddania akurat :D jak ktos sie zgłosił konkretny to wyjezdzasz z epitami i od razu wycofyfanka D i tak handluje na allegro ale ubrankami mojej córki jak bym chciała handlować ze tak powiem wycyganionymi to bym pisała pod ionnym nickiem ale to trzeba pomyslec troszke a niektórzy mają z tym problem jak widze

Gość mamuciaaaa
wiec oddaj jej swoje rzeczy a nie handlujesz nimi:) proste!! tak mam do oddania sporo rzeczy i o jakim wycofywaniu sie piszesz? chyba masz klopoty z czytaniem,nie pisalam z toba i nic nie obiecalam tobie a lukaszowi CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM CHYBA ZE MASZ Z TYM PROBLEM pomagam juz pewnym osobom ,napisalam o tym w poprzednim poscie i moge sie chwalic ile mam rzeczy nic ci do tego:D po tej aferze napisala do mnie dziewczyna z czarnym nikiem z opolszczyzny,miala duzo postow ,wiec jej zaufalam i pojechalam do niej i nie zaluje bo wiem ,ze trafilo wszystko w dobre rece

Gość kooraaa
akurat :D pozdrawiam serdecznie he he

Gość Katanik niebieski
Odezwala sie Kamilka21, ktora ma juz 3 dzieci. Jest ktos chetny jej pomoc?