Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pololoco

Dwuznaczne pytanie podczas imprezy

Polecane posty

Gość pololoco

Witam, tydzien temu bylem na imprezie u kolegi gdzie sie strasznie upilem, przez co mam teraz taki problem, otoz stalem sobie w kolejce do toalety i gdy juz bylem sam podeszla do mnie kolezanka z klasy, pogadalismy o jakichs bzdurach i zapytala sie mnie na koniec czy skoro jestem pijany to powiem jej wszystko(z tego co pamietam to miala dosyc powazna mine) Dodam tylko ze ona byla w 100% trzezwa. Po weekendzie gdy poszedlem do szkoly zapytalem sie jej o co chodzilo(mialem tylko przeblyski wydarzen w pamieci;p), powiedziala ze zadala to pytanie dla zartu i ze niby o co miala by mnie spytac. Wiem z pewnych zrodel ze sie jej podobam, dlatego nie wiem co o tym myslec. Powiedzialem jej ze mnie troche wkurzylo ,ze zadala mi takie pytanie jak bylem pijany, pozniej mnie za to przepraszala i kupila mi batona, tak jakby bardzo sie przejela tym ze sie na nia wkurzylem. Waszym zdaniem pytala sie na serio czy to byl jednak zart?

Gość kupiła mi batona
hahahaha

Gość pololoco
coz taki typ dziewczyny, ze na przeprosiny cos kupuje, jako ze sie dzialo to w szkole to padlo na batona...

Gość vvvvddd
jestes debilem chlopcze

Gość Krokodylka
a jakie pytanie zadała?

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
hahahaha ;( kupiła Ci batona ... nie no to ewidentnie przejęła się tym ;) www.sexfotek.pl