Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bele de jour

jak zapomniec - pomozcie, prosze

Polecane posty

Gość bele de jour

Nigdy nie sadzilam, ze bede tu pisala z prosba o pomoc. Kilka lat temu poznalam faceta. Bylam na programie studenckim. o byla milosc od pierwszego wejrzenia, cos magicznego co nie spotkalo mnie nigdy wczesniej ani potem. Bylismy ze soba 2 lata. na odleglosc, fakt, ale wiedzialam, ze to ON, TEN JEDYNY. On tez to wiedzial. Zerwalismy, bo on przestal sie starac, odpisywal na maile po kilku dniach, jak mowilam, ze potrzebuje jego wsparcia to sie wkurzal. Bylo ciezko ale myslalam, ze dalam rade. Poznalam kogos, wzielismy slub, mamy kilkutygodniowa coreczke. Wiem, ze moj maz kocha mnie jak wariat. Ja jego tez, ale nie tak mocno jak tamtego. Z bylym mamy kontakt. On jest sam, czasem pisze mi jak teskni i jak mu mnie brakuje. Nie reagowalam, ale ostatnio zdalam sobie sprawe, ze ja nadal go kocham. Ze byl moim przeznaczeniem. Ale teraz juz za pozno na patrzenie wstecz. Co mam zrobic zeby wybic go sobie z glowy?? Co zrobic zebym zapomniala i ruszyla do przodu?? Pomozcie bo oszaleje

Gość on pisze bo jest sam
ZApomni tak jak kiedyś zapominał...jak kogoś spotka

Gość bele de jour
dzieki. Staram sie zapomniec i chyba powinnam uciac kontakt

Gość on pisze...
dla własnego zdrowia psychicznego kiedyś był niestabilny, więc nie warto robić sobie wyimaginowanego obrazu faceta, który być może się nie zmieni masz męża, którego kochać musisz przekalkulować czy warto angażować się w coś niepewnego

Gość bele de jour
raczej sie nie zmienil...dzieki...musze sobie przypomniec wszystko co bylo nie tak

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
Musisz poprostu zacząć cieszyć się z tego co masz z męża i dziecka ! Przestań patrzeć wstecz bo nie warto ! www.sexfotek.pl

Gość bele de jour
masz racje, nie warto patrzec wstecz. Musze sie ogarnac

Gość
przypomniał sobie o Tobie dopiero teraz!!!! Daj sobie z nim spokój.Pomyśl o tym,ze tworzysz z mężem rodzinę,macie dziecko.Jak to się mówi "stara miłość nie rdzewieje" ale nie warto też wchodzić 2 razy do tej samej rzeki. Daj sobie z nim spokój i najlepiej ogranicz z nim kontakty do minimum,albo całkiem zakończ.