Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentalmość mnie zabijaaaaaaaaa

Jak sobie TO wybić z głowy?

Polecane posty

Pomyślicie, że to idiotyzm- ja też tak często myślę. Nieprzerwanie od prawie 4 lat tkwię w chorej fascynacji. Oglądając pewien film zabujałam się w aktorze( nie zdradzę w którym, bo zaczną się śmiechy). Dodam tylko, że nie jest on uosobieniem piękna oczywistego. Jak oglądam jego filmy to mam motyle w brzuchu, myślę o nim, myślę co by było gdybyśmy byli razem. Ale ona ma rodzinę i dzieci;/ Koło mnie kręci się zawsze "ktoś". Czasami to naprawdę porządni faceci (a ja mam już 24 lata!). Czas ułożyć sobie życie, ale ja nie umiem:O Wszystkich facetów porównuję do niego i wtedy stają się beznadziejni... Jak mam się z tego wyleczyć? Tylko nie piszcie że muszę się zakochać bo próbowałam a przez to skrzywdziłam wiele osób. To raczej mało znany aktor, moje przyjaciółki na początku nie miały pojęcia kto to. Nie będę pisać bzdur, że może właśnie jesteśmy sobie przeznaczeni, bo bajki nie dotykają ludzi zwykłych. Trzeba się urodzić w bajce...

Gość cnjbkdjsbgktu
myślałam, że masz 13 lat :/ Nie wiem co poradzić:/ Z tego się wyrasta,ale Ty już dawno powinnaś wyrosnąć :/

to Piotr Cyrwus :(

to Piotr Cyrwus :(

nie, nie gustuję w takich ;]

to aktor i ty znasz tylko jego wygląd i role jakie gra w życiu realnym ten twój ideał może wiele stracić a porównywanie to głupota bo każdy jest inny

Gość krukowa
Jak fajnie ze nie jestem sama :) tez mam 24 lata,a od 3 lat kocham pewnego piosenkarza.Do tego stopnia ze do dnia dzisiejszego non stop wyobrazam sobie rozne sceny z NIM zwiazane.Heh,wiem ze to smieszne,ale przez to nikogo nie szukam bo po co? Mam swojego idola ktorego widze codziennie na kompie,slucham jego plyt i to mi wystarczy.Probowalam kiedys szukac kogos rownie podobnego ale nie ma takich,wiec dalam juz sobie spokoj.Czuje sie jak opetana,nie potrafie z tego wyjsc.Wiem ze zle robie ze w tym tkwie

Gość starrrarra.krowa...ze...mnie
I tez mam dokładnie jak ty. Tylko nie przez aktora, tylko przez piosenkarza.....MM ;( Oczywiście teraz go słucham i mam motylki w brzuchu

Gość NianiaNiunia
Trzeba zapisac sie na terapie uzaleznien. Jesli taka milosc przeszkadza wam z nawiazywaniu normalnych kontaktow towarzyskich, to znaczy, ze cos jest nie tak. Nie martwcie sie, jest wielu ludzi, ktorzy kochaja idoli z ekanu, nie jestescie jedyne. :) A terapia pomoze.