Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apeluję

do maturzystów

Polecane posty

Gość apeluję

Drogie dzieci! Dużo osób piszących na kafeterii zdawało kiedyś maturę. Niektórzy nawet jeszcze dawniej. I większość radziła sobie sama. "Mniejszość" po prostu nie zdała, nie zdawała lub podchodziła za rok. Więc przestańcie zadawać pytania: "jak napisać...?", "Jak to czy tamto zrobić?" Trzeba się było uczyć, a nie teraz obcym ludziom dupę zawracać!

Gość otóż to
mało tego , ci co dawniej zdawali, zdawali obowiązkowo matematyke i nikt z tego powodu nie tragizował tylko się uczył

Gość hulahooooop
Heeee pamiętam ten "stresik" rok temu. To było straszne zdawałam matme na rozsz. i pamiętam że jak czytałam zad. to całkowite zaćmienie, na szczęście potem to przeszło........... przynajmniej mi, niestety mam znajomych który to "zaćmienie" trzymało do końca i niestety podchodzą też w tym roku. Z matmą nie ma zartów !!! więc do nauki !! Mi niestety również egzamin się zbliża a do ostatniego w poprawdze podchodziłam :( , ostatecznie cudem zaliczyłam. Myśle teraz że maturka to tak naprawdę większy sprawdzian, najgorsze czeka Was na studjach,,,, Powodzenia i nie załamujcie się :)

Gość misja zakończona
Taa, zdawali obowiązkowo matematykę. Mama mi mówiła jak to kiedyś wyglądało :O Przed maturą miała już te zadania, z których później zdawała :O Na dodatek każdy jechał na ściągach :o Ale i mi matura :O

Gość co ty dzieciaku wiesz
nie deprecjonuj wysiłku tych ludzi , co zdawali matmę.Sciągi może i były ale też trzeba było umieć z nich skorzystać.Poza tym gros osób jednak obywało się bez ściąg

Gość taaaaaaaaaaaaaaaa aa
Myśle teraz że maturka to tak naprawdę większy sprawdzian, najgorsze czeka Was na studjach,,,, STUDIACH A NIE STUDJACH matole!!!!!!!!!!!!!

Gość misja zakończona
A co to za matura skoro zna się już wcześniej pytania na niej występujące? To jest nic :O

Gość co ty dzieciaku wiesz
przestań pierdzielić, bo zaraz ustalimy kimjest Twoja mami maturę unieważnimy :D

Gość może w szkole specjalnej
zdawała?

Gość misja zakończona
To sobie ustalajcie :D Wtedy wielu ludziom byłoby trzeba unieważnić maturę, nie tylko jej.

Gość taka jesteś do przodu Autorko
to powinnaś wiedzieć, że teraz matma jest obowiązkowa na podstawie...

Gość jesli tamtym unieważnić trzeba
to matura dzisiejszych maturzystów powinna służyć jako papier toaletowy, bo jej poziom to żenada:(

Gość misja zakończona
A co ma do rzeczy szkoła specjalna :O Wasi rodzice też pewnie znali wcześniej zadania, ale się nie chcą do tego przyznać (o ile w ogóle zdawali maturę :O)

Gość jesli tamtym unieważnić trzeba
ja zdawałam i to ,że znano wcześniej pytania to mit. a przecieki moze i były, ale jesli nawet to były to incydenty

Gość apeluję
To nie chodzi o to, czyja matura ważniejsza i trudniejsza. Chodzi o nieodrabianie prac domowych za uczniów! Nie rozumiem, jak ktoś może wybrać sobie jakiś temat - a potem nie umie nic sklecić!

Gość misja zakończona
Moja mama zdawała maturę za czasów komuny, chyba w 1980. Wtedy może było to normalne....

Gość dziecino przestań już
jestem w wieku twojej mamy i zdawałam maturę bez zadnych przecieków i uwierz, że większość zdawała z głowy.Chociaż ci trudno w to uwierzyć to kiedyś ludzie się uczyli!

Gość vnnnnvn
Misja zakończona - dobrze mówisz :)

Gość hfgsdggbshdjhgfj
Moj wuja i babcia opowiadali ze na maturze sciagi krazyly po calej klasie :) nawet do mojej babci i jej kolezank nauczyciel z matematyki powiedzial "ale wiecie ze musicie pomoc calej klasie..."

Gość hfgsdggbshdjhgfj
Poza tym nie widzialm ze te forum jest dla osob w jakims okreslonym przedziale wiekowym. piszecie tutaj o swoich problemach a dla nas maturzystow najwieksyzm problem jest teraz matura.

Gość oczywiście że matura
jest problemem i stresem, ale to nie znaczy, że ktoś ma za was prace pisać - bo do tego to się sprowadza. Jak się chce coś zrobić dobrze, to się nie siedzi przed komputerem, tylko czyta, uczy, pisze itp.