Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łuzuuuuxD

Kąpiel w wannie??

Polecane posty

Gość łuzuuuuxD

Wolicie kąpiel w wannie czy zwyczajny prysznic? Bo ja uwielbiam sobie poleżeć w wannie przy świecach, albo poczytać książkę... Do tych co lubią wannę- jak sobie taką kąpiel uprzyjemnić? Chodzi mi o takie pierdoły jak np. lampka wina, świece... Pozdrawiam ;)

Gość ja lubie walic begale w wannie

Gość vnnnnvn
Wolę kąpiel :) Jednak nigdy nie czytam w wodzie, bo boję się, że mi książka zamoknie... :D

Gość łuzuuuuxD
mi raz wpadła gazeta xD przeżywałam to strasznie...

Gość vnnnnvn
Właśnie dlatego unikam :D Gazeta to jeszcze pół biedy (chociaż też żal), ale ze względu na szczególny szacunek do książek... :D Jeszcze może tak "rozmięknąć" od pary :O

Gość łuzuuuuxD
Nie no książce to bym nie dała żeby się coś stało. Ale tą gazete to naprawde przeżywałam xD Napuszczam wodę do wanny, idę na chwile do pokoju i słyszę jakieś 'łup'. I patrzę, a tam sie kąpie moja nieprzeczytana gazetka, za którą dałam całe 7.99 :x

Gość
Ja czasami dodaję sobie olejki aromatyczne do kąpieli.Jak jestem przeziębiona lubię dodać olejek jałowcowy lub lesny,a dla relaksu dodaję olejek lawendowy,albo cytrusowy.

ja uwielbiam kapiel dodaje płyny do kąpieli sole olejki nie czytam , po prostu leże pełen relaks