Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rob kelly

szukam dziewczyny od tematu o depresji

Polecane posty

Gość rob kelly

hey napisz do mnie bassetrob@gmail.com

Gość jerunnna sikam
a tu nie mozesz pisac?

Gość rob kelly
to ty napisales ten temat???

Gość jerunnna sikam
nie,mmyslalam ze chcesz pogadac na ten temat :) to szukaj szukaj

Gość jerunnna sikam
nie,mmyslalam ze chcesz pogadac na ten temat :) to szukaj szukaj

Gość rob kelly
chce pogadac z kimkolwiek o problemach.

Gość jerunnna sikam
to wal smialo, co cie trapi, tez mam pare problemow, jak chcesz to pisz....

Gość rob kelly
Ok!tydzien temu zostawila mnie zona,mam doła,do tego kredyt na dom auto i podobne gowniane historie.jakie sa granice ludzkiej wytrzymałości???

Gość jerunnna sikam
jakie sa granice wytrzymalosci? w srode rozstalam sie z kims z kim bylam 9 lat...nie mam pracy , rzucilam szkole...jednym slowem isc sie utopic czemu cie zostawila??? tydzien to jeszcze za krotko,moze wrocicie do siebie?

Gość samotna Zosia
Dlaczego zostawiła Cię żona ?

Gość rob kelly
Problemy byly od miesiecy,a tydzien temu zapadla decyzja,jej decyzja.dlaczego?robila prawo jazdy,okazalo sie ze instruktor udzielał jej tez innych lekcji.pobilem go byla policja,ale dalem mu pare centow,i zalagodzilem,ale nasz zwiazek umarł,mimo zapewnien ze to byl tylko sex.bylismy razem 14 lat.mam teraz 34 lata,wiec zrozum ze te lata to cale moje zycie.

Gość jerunnna sikam
to przesrane...skoro cie zdradzila to faktycznie....ja wybaczylam z drade i co z tego mam nic...tez sie rozstalam ale warto bylo....nie zaluje moze i ty znajdziesz na to sile ale to juz twoj wybor. ja podjwlam dosc drastyczna decyyzje...chce wyjechac za granice ulozyc zycie na nowo... mysle ze i Tobie mogloby sie udac w ten sposob...splacilbys kredyt...odpoczal bys od wszystkiego...znalazl bys jakas prace a moze i kogos kto cie pokocha. nie wiem jakie masz podejscie do tego z ta zona? czy jestes takim czlowiekiem ktora potrafilby to wybaczyc?

Gość samotna Zosia
Ciesz się ,że sama odeszła , chciałeś ciągnąć na siłe związek w którym ona Cię oszukała , zdradził . Gdyby została potrafiłbyś zaufać jeszcze raz ? Ból po rozstaniu minie i może trafisz na kogoś kto Cię usznauje . Mieliście dzieci ?

Gość rob kelly
Ja temat wyjazdu przerobilem 6lat temu.w polsce bylo biednie i szczesliwie,a tu sie zesrało.uwazaj z tym wyjazdem,nie jest łatwo.a zdrady wybaczyc nie potrafie.gdzie dokladnie wyjezdzasz?

Gość rob kelly
dwoje.13 i 3,5 lat.i psa.ciagnelem to na sile,bardzo dlugo,ale poległem.ciagle ja kocham,ale nie mogłem dalej.

Gość jerunnna sikam
narazie mam taki plan , mama moja pracuje w niemczech i chce mi zalatwic prace jakas...oddale sie bo nie mam wyjscia.tu jestem nie potrzebna.. a skoro wyjechales to moze wróć stamtad? tylko ze tu jest ciezko...kazdy to wie... strasznie ciulate zycie ale przeciesz sie ma sie co dolowac ...zycie toczy sie dalej.

Gość jerunnna sikam
kochasz ja...i moze wybaczysz..moze zaluje ona? a chce ona byc z toba ? nie wiem przepraszala jakies poczucie zalu jest u niej?

Gość jerunnna sikam
kochasz ja...i moze wybaczysz..moze zaluje ona? a chce ona byc z toba ? nie wiem przepraszala jakies poczucie zalu jest u niej?

Gość rob kelly
Tu jest pieknie czuje sie jak w domu,nie chce wracac.mam siostre w niemczech.tez zyja tak sobie,bez fajerwerkow.jedz gdzie indziej.ile masz lat???.....back in 25 minutes!

Gość erererre
heh lacze sie w bolu bolu bezsensownej egzystencji, bez polotu....

Gość pipci ripci
ajak z nia byles to kto splacal te kredyty i na kogo one sa wzięte?

Gość najarany_kwiatuszek
Od którego tematu o depresji?

Gość rob kelly
ja zaluje ze 14 lat temu nie spojrzalem w inna strone.bylo jedno przepraszam,a potem jakby sie nic nie stalo.myslala ze wybacze w 2 dni,i byla obrazona ze tego ie zrobilem!!

Gość rob k. jestes jeszcze mlody
pewnie poznasz jakas nowa kobiete! glowa do gory

Gość rob kelly
ja zaluje ze 14 lat temu nie spojrzalem w inna strone.bylo jedno przepraszam,a potem jakby sie nic nie stalo.myslala ze wybacze w 2 dni,i byla obrazona ze tego ie zrobilem!!

Gość jerunnna sikam
25 lat. i same stresy...a nie moge gdzie indziej bo nie znajde pracy sama...tak bede przynajmiej z mama a nie sama ...poza tym nie bede mogla tam zostac na stale...narazie chce na pol roku.wiem ze bedzie mi ciezko , boje sie myslec o tym zwlaszcza ze za nim tesknie i jakos zawsze wierzylam w ten zwiazek a teraz juz nie wierze... nawet obietnice ze sie zmieni nie pomagaja.

Gość rob, towja zona byla idiotka
pamietaj - nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo! Mysle, ze wszystko jeszcze przed toba.. tylko nie zamykaj sie w czterech scianach!

Gość pipci ripci
nie mozna polegac sobie na czyis obietnicach i glupiej wierze ze bedzie lepiej. zanim sie spierdoli i sie rozstaniecie, warto udac sie na terapie dla par. mozna wszystko elegancko naprostowac i dopiero w jej obliczu ludzie sie zmieniaja, a tak tylko szkoda ze tyle czasu zmarnowane na bezkuteczna i skazana od poczatku na niepowodzenie walke... no i zwiazku bo wystarczylby terapeuta (pod warunkiem ze jest milosci chęci i nic wiecej nie trzeba, zeby bylo lepiej)

Gość TeaJuice
Rob kelly mężczyźni mają lepiej. Na pewno kogoś znajdziesz. Jest wiele dziewczyn które lubią starszych. Moje problemy na bank by Cię pocieszyły, o ile pomaga Ci to, że inni mają gorzej. W każdym razie zrezygnowałam ze wszystkiego, przede wszystkim z życia i czekam na śmierć. Mimo, że mam 22 lata, nikt mi nie wmówi że jestem młoda. Czuję, że zmarnowałam lata uchodzące za najpiękniejsze w życiu i nic mnie nie czeka. Nie mam znajomych, NIKOGO. Jestem totalnie autoagresywna. Przez nerwicę nie skończyłam szkoły. Wegetuję. I zniszczyłam jedyną osobę która latami próbowała mi pomóc. Nie dość, że nie przyjęłam pomocy to jeszcze jej dowaliłam.

Gość jerunnna sikam
mnie tez sie wydaje ze warto sprobowac czegos zanim sie naprawde spali mosty... ja probowalam i tak jak pisalam tego nie zaluje mimo iz bylo mi naprawde ciezko:( mialam wrazenie ze jestem najgorsza i wieczny obrazek przed oczami ale z czasem minelo.bylo naprawde fajnie i dobrze.