Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To przez firmę

Jak umówić sie z koleżanką zpracy

Polecane posty

Gość To przez firmę

W sumie to bardzo proste ale nie w moim przypadku W firmie gdzie pracuję, rok temu pojawiła się nowa dziewczyna. I z każdym dniem co raz bardziej mi się podoba, jest sympatyczna i miła i takie tam, nie jakaś tam super laska ale po prostu fajna. Zresztą ja też nie jestem za przystojny. Mamy jakiś tam kontakt telefoniczny i @. Nie raz ją widuję ale tylko część i nic więcej. No właśnie i nic więcej, a chciałbym się z nią jakoś umówić. I tu jest problem bo nie wiem jak. Cholerna firma nie jest za duża i boję się że jak spróbuję a ona powie nie, a ktoś się o tym dowie do przez miesiąc będę tematem żartów (taka to firma). I tu pojawia się pytanie w jaki sposób spróbować się z nią umówić. I co na ten temat sadzą panie gdy nagle kolego z pracy, którego prawie nie znają coś proponuje.

Gość normalnie
napisz jej maila, że leci jakiś tam film w kinie i czy nie chciala by pójść z tobą.

e tam, przesadzasz, rozumiem że w gimnazjum można sie bać zagadać do dziewczyny, żeby koleżanki nie wyśmiały.....no ale dorosły facet ;) poprostu zagadaj o coś, jakis temat związany z pracą i od słowa do słowa.....tylko nie rób desperackich oczek ;)

Gość To przez firmę
Gdybym był pewien że się zgodzi to już dawna bym napisał. A tak boję się wygłupić, żeby mnie nie wyśmiała. Bo jak potem z nią pracować. Czy jest jakiś bezpieczny sposób?

ja bym radziła właśnie nie pisać, tylko osobiście zagadać...pisząc raz że pokazujesz brak kultury, dwa masz większe szanse na olanie a to, ze ją zaprosisz na kawę to nie znaczy to samo, że się z nią prześpisz ...weź sie zastanów nad różnicą- na początek postaw na relacje koleżeńskie, zeby ją trochę poznać ... ile ona ma lat a ile Ty?

Gość To przez firmę
Ja 27 ona 24 Ja wiem dorośli ludzie Tylko że cięzko ją zastac samą w biurze. A przy koleżankach to ja nie dam rady

Gość mnie wszystko przeszlo
zacznij z nia flirtowac w pracy. Jesli podchwyci temat bedzie to oznaczac, ze jest zainteresowana znajomoscia. Bedzie sie wrecz prosic o randke ;)

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
najlepsza do flirtów jest naszaklasa !! albo gadu gadu ;D napisz że bardzo chętnie wyszedł byś z nią na piwko pogadać o pracy ;) www.sexfotek.pl

Gość To przez firmę
Właśnie próbuje z nią flirtować i cholera wie czy ona mnie olewa czy nie wie o co chodzi. Czasami daje się wciągnąć w jakąś tam rozmowę nie o pracy, śmieje się i takie tam ale nic więcej. A ja nie wiem co jest grane. To jest typ takie cichej i spokojnej dziewczyny. Jeszcze tylko brakuje tego żebym się w niej zakochał Idę spać. Trzeba się wyspać do firmy. Jak będę miał szczęście to może z nią jutro pogadam Może do jutra ktoś coś ciekawego napisze w tym temacie

Gość To przez firmę
No faktycznie zabójałem się w niej. I teraz jest jeszcze gorzej. Bo już wogóle nie wiem co mam robic. Dziś też rozmawiałem z nią przez telefon, i cholera znowu nic w tym temacie nie zrobiłem.A ogólnie miło się rozmawiało. Tylko co dalej. Zawsze mam zamiar do niej konkretnie zagadac ale jak przychodzi co do czego to nic nie mówie I co i jak robic?