Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To przez firmę

Jak umówić sie z koleżanką zpracy

Polecane posty

Gość To przez firmę

W sumie to bardzo proste ale nie w moim przypadku W firmie gdzie pracuję, rok temu pojawiła się nowa dziewczyna. I z każdym dniem co raz bardziej mi się podoba, jest sympatyczna i miła i takie tam, nie jakaś tam super laska ale po prostu fajna. Zresztą ja też nie jestem za przystojny. Mamy jakiś tam kontakt telefoniczny i @. Nie raz ją widuję ale tylko część i nic więcej. No właśnie i nic więcej, a chciałbym się z nią jakoś umówić. I tu jest problem bo nie wiem jak. Cholerna firma nie jest za duża i boję się że jak spróbuję a ona powie nie, a ktoś się o tym dowie do przez miesiąc będę tematem żartów (taka to firma). I tu pojawia się pytanie w jaki sposób spróbować się z nią umówić. I co na ten temat sadzą panie gdy nagle kolego z pracy, którego prawie nie znają coś proponuje.

Gość do autora ona
Mam nadzieje że przeczytasz tą wiadomośc. Dobrze Ci radzę: zaproponuj jej spotkanie. Osobiście jestem w podobnej sytuacji do Twojej. Tylko ja jestem tą koleżanką z którą chłopak z pracy chcialby sie umowic. Widze, że jest zainteresowany ale z niewiadomych przyczyn nie robi tego, byc moze że właśnie z tych samych przyczyn dla których Ty tego nie zrobiłes. Nic nie stracisz a możesz zyskac, kto wie, moze ona czeka na twój gest. Pozdrawiam i powodzenia Ci życze.

Gość do autora ona
Mozesz do nie jej na osobności zagadac i powiedziec np. że nie miałeś okazji jej poznac i ze chciałbys to zmienic, wtedy zaproponuje jej np. kino.

Gość do autora ona
Napisz jak Ci poszło. :)

Gość do autora ona
...i napisz jak Ci poszło. :)