Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja255

Jak pozbyć sie pokarmu

Polecane posty

Witam może to głupio zabrzmi ale chce się pozbyc pokarmu mimo ze urodziłam ponad tydzien temu corka ma straszne uczulenie na twarzy od pokarmu z piersi gdy od 2 dni karmie tylko bebilonem uczulenie znikło. nie wiem od czego to uczulenie dostala ja jadłam tylko to co mogłam...:( rzadnych ostrych czy słodkich rzeczy nie jadłam:( Teraz odciągam pokarm ale mam go duzo piersi bola mnie nie chce dawać dziecku skoro ma po moim pokarmie takie uczulenie... Prosze pomóżcie...:(

Gość Kafeteryjna Ginolog und seksol
daj possać mężowi :classic_cool:

daj mężowi do possania :classic_cool:

ups -zdublowało mi się

Gość dawqaa
po prostu coraz mniej odciagaj i z czasem zaniknie. U mnie trwalo to chyba tydzien, teraz to kilka kropelek poleci jak nacisne i to wszystko

Gość 2010r
Wydaje mi się że są tabletki na zanik pokarmu ale to chyba na receptę.Im więcej się odciąga tym więcej się produkuje mleka a jeżeli nie odciągniesz to zapalenie piersi gotowe i koło się zamyka .Więc lepiej szybko udac się do lekarza,powinien przepisac jakieś tapsy.

widze,ze małolaty nudza sie przed jutrzejszym dniem w szkole :/ autorko,jak juz ktos napisal,odciagaj powoli coraz mniej. Mi pokarm zanikl w dosc dziwny sposob,bylam na weselu,gdzie mialam obcisla sukienke,po weselu przystawiam corke do piersi,a ona placze,bo nic nie leci....zdziwilam sie,podobno nie nalezy wiazac piersi bandazami czy czymkolwiek innym,zeby pozbyc sie pokarmu,ale po moim doswiadczeniu juz sama nie wiem

Maja 255 Czy jesteś pewna,że to uczulenie od twojego pokarmu spróbuj oddciągać mleko do butelki (inaczej może zrobić ci się zapalenie od nadmiaru pokarmu) a uczulenie to nie musi byc po twoim mleku tylko wysypka po pordzie (mój synuś też miał buzkę obsypaną i mineło to po 2 miesiącach) pozdrawiam i gartuluję córeczki

tak mi sie wydaje jak tylko zaczełam podawac sam bebilon uczulenie natychmiast zeszlo.... a chcialam karmic piersia, ale miala takie wypieki i teraz tylko daje bebilon i tak mi zal ze nie moge jej dac tego pokarmu który odciagam do buteli a tyle go mam:( ehhh:(

takze widzisz u mnie podobna sytuacja:( cora straszne wypieki miala...

Gość Madalinka Pralinka
jeśli na pewno chcesz przerwac karmienie to idź do lekarza i poproś o recepte na tabletki na spalenie pokarmu.... a może maleństwo ma uczulenie, bo ty masz cos niedobrego w diecie?? skonsultuj to może z położną - o ile chciałabys oczywiście nadal karmić piersią

jesli nie chcesz karmic to poprostu ogranicz odciagaj troche jesli czujesz bol albo sa zbyt pelne piersi jesli chcesz karmic a tylko wydaje Ci sie,ze corka jest uczulona idz poradz sie pediatry ew da Ci tabsy na zasuszenie

Gość odstwa mleko wolowine
i produkty mlecznne z twoje diety powinno pomoc

Gość vbnb
coraz mniej odciągaj i pij szałwię ja tak robiłam pokarm znikł po tygodniu