Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

26 latka

Natalia.

Polecane posty

szczerze? z tych które znam. To egoistki, lalusie, lubiące być w centrum zainteresowania, jak dla mnie takie puste

Gość jerunnna sikam
natalia ...nie jest złe samo imie ale osobiscie znam tez 1 i nie lubie tego imienia wlasnie przez nia a niby nie powinno sie oceniac imienia po charaktezrze czyjejs osoby...ja niestety tak mam.

Gość Eeee no
Wcale nie jestem egoistką i inną pustą lalą :P

Rowniez znam pare nieprzyjemnych natalii, ale sa tez dobre. Osobiscie uwazam ze to kwestia wychowania a nie doboru imienia. Samo imie jest raczej ladne.

Gość lepszeeeeee
widac krowo rozplodowa ze jak byla moda na oliwki do nadalas tak malej kurwie jak byla moda na majki to twoja suczka tez tak sie wabi a teraz kurwa co natalia? idz z tym kurwo na macierzynski a nie na ogolnym smiecisz tu ammy wieksze problemy np jedzenie gowna

Gość mnie się nie podoba
dlaczego ludzie nie potrafią sami wybrać imienia dla dziecka tylko pytają na forum obych im osób? :O A jakie to ma znaczenie co sadzimy o tym imieniu? To będzie twoje dziecko i nazywaj sobie je jak Ci się podoba...

Gość rob kelly
ja pierdole kolejna popieprzona niedorozwinieta mataka nazwij se bachora jak chcesz i nie zawracaj dupy. czemu one nie siedza na swoim dziale i nie uprawiaja swoich fasoli