Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardashia

tableti antykoncepcyjne najlepsze na trądzik??

Polecane posty

Gość kardashia

Które tabletki antykoncepcyjne najlepiej likwidują tradzik??? Poradźcie mi bo nie wiem które wybrać.Od razu jak możecie podajcie cenę polecanych mi tabletek :)

Regulon również stosowany w leczeniu trądziku ja osobiscie sama biorę i buzia bez problemu choć nigdy nie miałam problemu

Gość
diane35 kosztują około 11 zł

Gość kardashia
cyprest zażywała moja koleżanka,mówiła,że nie miała po nim żadnych wyprysków.ALe niestety musiała odstawić bo się źle czuła..

Gość zakłopotana dziewczyna
a nie lepiej po po prostu zwrócić się do lekarza ?

Gość kardashia
ja zażywałam microgynon. Mam trochę wyprysków ale po tych tabletkach nic mi nie zniknęło.W sumie było bez zmian

Gość dfgdfgfdg
ale nie faszeruj sie nimi zbyt długo, ja brałam pol roku i od roku nie biore a hormony nieco wyregulowały sie i cere mam ladniejsza, pisze zebys nie przesadzała bo jak sie przyzwyczaisz i cos ci sie spodoba np urosnie ci biust to mozesz sie roznych paskudnych chorob nabawic

Gość
Jeśli chodzi o hormony to często tak jest.Niektóre dziewczyny nie mają żadnych dolegliwości,a u niektórych są nawet objawy depresji.

Gość kardashia
Lekarz poleca prawie wszystkie bo każde z nich mają coś przeciw trądzikowi w sobie. Ale mnie interesuje jak te tabletki działają na was? wole dowiedzieć się opinij od zażywających tabletki ;)

diane w długim stosowaniu doprowadzała mnie do nerwowości senności plamień microgynon ok ale na krotka metę ból głowy cilest rewelacja sylvie 20 hm ... niby ok ale cos nie ok obecnie regulon idealne :D

Gość dfgdfgfdg
ah gdyby chodziło tylko o dolegliwosci i samopoczucie to nie byłyby tak odradzane przez lekarzy, bo ginekolodzy potrafia kłamac prosto w oczy ze anty sa super i zapobiegaja tym najgorszym chorobom.... :O owszem zapobiegaja moze rakowi jajnika ale zwiekszaja ryzyko wystapienia raka piersi, zakrzepicy itp. wiecej minusów niz plusów, czyli... lepiej nie brac

Gość asdasdasdasdas
Po pierwsze to nie TY wybierasz, ale lekarz Po drugie na podstawie badań Po trzecie: jeżeli wyniki hormonalne masz w normie to nie truj się chemią. Po czwarte -Diane to lek starej tzw. III generacji. Dużo efektów ubocznych i jedno pewne - odstawiasz i masz na twarzy, plecach, dekolcie giga niespodziankę... A do tego tyjesz. więc bądź czujna i nie daj się zwieść lekarzom. Skąd to wiem? 5 lat jadłam Diane... Przytyłam przez te 5 lat ok 20 kg, ćwicząc (3 razy w tygodniu intensywny basen + 2 razy rower). Potem jakaś miłościwa dusza się zlitowała, zrobiła mi badania i zaczęłam jeść Yasmin, a potem Yasminelle. Efekty są, buzia jak u niemowlaka i zero pryszczy, ale nie wiem jaką cenę za to zapłacę. Ponoć dermatologia ma niezły lek, leczy niesamowicie dobrze. Zatem zanim sobie "wybierzesz" co brać znajdź dobrego lekarza.

Gość
każda z nas jest inna i różnie znosi przyjmowanie hormonów.Np. moja przyjaciólka po jakichkolwiek hormonach ma skutki uboczne-bóle glowy,zaburzenie snu,wzdęcia,zaburzenie smaku itd. w rezultacie musiała założyć sobie wkładkę domaciczną,zeby nie zajść w ciąże.

Gość dfgdfgfdg
ja brałam najnowsze novynette ktore sa niby najmniej szkodliwe z tych wszystkich, co sie okazało bzdura, zrobiłam sie ciezsza o 10 kilo, ubrania pasowały jak zwykle, wiec stwierdziłam ze woda zatrzymała sie w organach a nie pod skora jak to zwykle bywa, miewałam czeste napady migreny, a jak sie potem okazało 9/10 dziewczyn miało tak samo jak ja

Gość
Ja po dianie nie przytyłam ani grama. Mity jakieś opowiadasz

Gość dfgdfgfdg
tak tez słyszałam o tej dianie ze niby bardzo szkodziła kobietom wiec zostały wycofane z rynku, wiec nie wiem jak to jest skoro inne zaproponowały je

Gość dfgdfgfdg
tak tez słyszałam o tej dianie ze niby bardzo szkodziła kobietom wiec zostały wycofane z rynku, wiec nie wiem jak to jest skoro inne zaproponowały je kinnka przedchwila sama stwiertdziłas ze kazda inaczej reaguje, wiec jakie mity:O ja za to mam kumpele na ktora w ogole zadne hormony nie działaja

Gość
pierwsze słyszę,że diane wycofano?????????!!!!!!! Jeszcze kilka dni temu ja kupowalam.

Gość
o tyciu po hormonach to słyszałam ostanio z 10 lat temu.Teraz sie nie tyje,no chyba,ze się nie dba o siebie to co innego :)

Gość kllklklkllk
kinka chrzanisz farmazony z tym dbaniem........... hormony a dbanie to 2 rozne sprawy