Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz chyba skoczę

Mam teraz straszną ochotę, żeby wyskoczyć przez okno, lub trzasnać się

Polecane posty

Gość zaraz chyba skoczę

po przegubach :O Kurfa nigdy jeszcze tak nie miałam, to chyba początki jakiejś nerwicy natręctw :O Nie mogę przestać o tym myśleć... Miał ktoś tak?

Gość ale o czym myslisz o tych
paskach??? laska mi sprzątnęła sprzed nosa;/

Gość zaraz chyba skoczę
Zaraz chyba oszaleję od tego :O Z jednej strony nie mogę wyskoczyć przez okno, bo jest za nisko i się nie zabiję :O Podciąć żył też nie chcę, bo to długa śmierć :O Kurfa :O

Gość jerunnna sikam
przejdzie ci! pilas cos ? albo masz kaca?

Gość dobrze się czujemy?.....

Gość zaraz chyba skoczę
A tak coś robić, żeby się nie zabić, to bez sensu. Jak bym przeżyła, to później by mnie wszyscy jeszcze bardziej męczyli :O

Gość nie wiem czy mam płakać
zaczyna się? jak nie poszukasz pomocy to będzie gorzej, wiem po sobie...

Gość zaraz chyba skoczę
Nic nie piłam, nic nie ćpałam, nie mam też kaca. Po prostu nie chcę kolejnego poranka :O

Gość nie wiem czy mam płakać
też tak myślę, gdy myślę w swojej pracy :O i o niespełnionych jeszcze marzeniach :( i o tym, że tak bardzo brakuje mi siły by je spełniać 😭

Gość jerunnna sikam
ja tak mam na kacu dlatego pytam ale kiedys jak bardzo sie zle czulam wzielam ksiazke i zaczelam czytac...sie nazywala ,,potega podswiadomosci'' i wiesz jak pomogło? minely migiem glupie mysli

Gość vbhj0oiuytsdgh
SKACZ!!! i nie pierdol

Gość yyeee
nie skoczysz ani nic nie zrobisz

Gość zaraz chyba skoczę
Raczej nic nie zrobię, bo to i tak nie ma sensu, bo będzie jeszcze gorzej :O Do tego wszystkiego doszłyby mi tylko połamane nogi i wstyd :O Ale w sumie może mogę się utopić..... Potęga podświadomości, mówisz? Oglądałam Sekret, to coś podobnego. Ja niestety nie umiem korzystać z tych rad :O

Gość no ale po co Ci ten pasek
a pasek w ćwieki??? :(

Gość jerunnna sikam
no mi pomogła bardzo ale przeczytalam cala w 1 dzien i poczulam ulge psychiczną...nie wiem przeczytaj....tonący sie nawet brzytwy łapie wiec a nóz ci pomoze...nie czytaj jej z rozstargnieniem a skup sie w ciszy ....zrob se herbatke i nie smiec glowy negatywami...tak pisze a wiem jak mi to przeszkadzało...teraz sa inne problemy .

Gość zaraz chyba skoczę
Właśnie ja nie dam rady się na niczym skupić :O Mam tyle problemów, że mi ciągle chodzą po głowie. Taki ogromny natłok myśli. Próbuję to odgonić i nie myśleć o tym, ale wtedy przychodzą inne rzeczy do głowy :O Zaraz pierdolca dostanę :O

Gość jerunnna sikam
no a po co se wkrecasz? wez idz sie wykap , wlacz telewizor, zrob se kakao nie wiem i odpezyj sie!!! tu jak tylko bedziesz pisac o tym to uwierz ze sie ponasila! jestes normalna tak masz myslec ,,jak kazdy inny mam schiza i zaraz przejdzie'' wbijaj se to do glowki a zobaczysz ze odejdzie.

Gość jerunnna sikam
no a po co se wkrecasz? wez idz sie wykap , wlacz telewizor, zrob se kakao nie wiem i odpezyj sie!!! tu jak tylko bedziesz pisac o tym to uwierz ze sie ponasila! jestes normalna tak masz myslec ,,jak kazdy inny mam schiza i zaraz przejdzie'' wbijaj se to do glowki a zobaczysz ze odejdzie.

Gość jerunnna sikam

Gość zaraz chyba skoczę
Właściwie to już mi pomału przechodzi ta nieodparta pokusa. Pewnie jeszcze to wróci nie raz :O To było takie strasznie męczące, że szok. Mam tak samo jak widzę np. że ktoś mył podłogę i zostawił kawałek suchego, lub jak coś krzywo jest ułożone. Po prostu muszę to poprawić, bo inaczej szału bym dostała :O na szczęście to odchodzi bez konieczności zrealizowania. Telewizji w ogóle nie dam rady oglądać, bo nie moge się skupić na tym co powinnam oglądać, tylko pogrążam się w rozmyslaniach.

Gość oobrawo
popieram ta piosenka jest idealna do twojego tematu

Gość zaraz chyba skoczę
Wierzcie lub nie, ale mi pomogła :D Strasznie mnie to rozbawiło :D

Gość oobrawo
a co w tej piosence jest smiesznego? ona mówi o samobójstwie

Gość Klikam sobie w niedzielę
bo życie jest ogólnie bardzo bolesne, do dupy i cudowne w tym samym czasie, pełne sprzeczności..... jeszcze nie raz tak będziesz mieć, ale skoro o tym piszesz tutaj to znaczy że prosisz o ratunek i wcale nie chcesz tego końca...więc jeszcze jestes parę kroków przed. co pomoże? trudno powiedzieć,czasami samo przejdzie, czasami nie...mnie bardzo pomógł kontakt z innymi ludźmi (ale nie wchodzenei w jakieś związki czy społeczności) - raczej kontakt z obcymi przypadkowymi ludźmi, bo moim problemem było że ich nienawidziłam. Pomaga też rozumienie siebie i panowanie nad swoimi myślami - potrenuj to, serio pomaga. Nie pozwalaj wpaść w tok myślowy, który sprowadza Cię w dół. Nie lecz się alkoholem albo narkotykami bo będzie gorzej.... tyle ja :)

Gość jerunnna sikam
i co lepiej juz/? chyba lepiej :)

Gość zaraz chyba skoczę
Wiem, że jest to piosenka o samobójstwie. Rozbawiła mnie ironia losu i dobry traf. Właściwie ona cała jakoś mnie bawi.... :O Mi się wydaje, że te moje myśli samobójcze nie są standardowe. Normalnie nie mam ochoty się żegnać z życiem, ale kiedy zaczynają do mnie napływać wszystkie myśli, których nie potrafię poukładać, to chcę to jak najszybciej zakończyć, żeby te myśli odeszły. Wizja jakiegoś samobójstwa jest wtedy bardzo kusząca. To jest taki jakby napływ rozpaczy.

Gość zaraz chyba skoczę
jesteś dziewicą ? Wyczułeś to? Czy pytasz o to wszystkich?

Gość jerunnna sikam
bo wiesz co jest najgorsze? moze nie same mysli ale strach przed tym ze te mysli zrobia ci z glowy taki bajzel ze wkoncu to zrobisz! tez tak mialam ale szybko je przepedzilam..sama! wypad z mej głowki :) a bojąc sie wszystkiego tak naprawde nie boisz sie niczego!!!

Gość zaraz chyba skoczę
bo wiesz co jest najgorsze? moze nie same mysli ale strach przed tym ze te mysli zrobia ci z glowy taki bajzel ze wkoncu to zrobisz! Właśnie zdaję sobie z tego sprawę, i już w dzisiejszym napływie z jednej strony miałam nieodpartą pokusę coś zrobić, ale z drugiej słyszałam cichy, wewnętrzny głos, że nie myślę racjonalnie. Myślę, że jak już poukładam wszystkie swoje osobiste sprawy, to powinno mi to przejść. O ile nie zrobię wcześniej czegoś głupiego, w kolejnym napadzie rozpaczy.....