Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczkeluś

osrodek wypocznkowy CONRAD w Kołobrzegu? pomocy!!

Polecane posty

Gość moniczkeluś

Witam,planuję wakacje w "Conrad"-Osrodeku Wypoczynkowym w Kolobrzeguw i mam związane z tym pytanie do ludzi którzy być może przebywali już w tym ośrodku, bądz mieszkają w Kołobrzegu.... Jaki ten ośrodek jest? Czy warto? i Przede wszystkim ile się idzie na plaże i ile do samego cenrtum?? bardzo wazne...;) help

Gość rzeqak
Mieszkam tutaj i szczerze mowiac polecam znalezc sobie inne miejsce do wypoczynku :/ Kolobrzeg ma okropna opinie nie bez powodu. Wszystkie osrodki sa pelne niemcow o kazdej porze roku. Plaza jest zawsze zapchana, syfiasta, dzieci jak gdyby nigdy nic robia przy innych kupe do morza, lub workow po czym matki to zakopuja ( :/ ). Po biednych, zniszczonych parkach urzeduja menele. Oprocz tego masa BEZCZELNYCH pedofilii. Robia zdjecia dzieciom i kreca sie kolo roznych wycieczek. W nocy nikt nie wychodzi bo wszyscy wszedzie sa jakies burdy wszczynane przez pijakow.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
rzeqak ale pojechales po moim pieknym miescie:O Latem Niemcow prawie nie ma-sa do wiosny a pozniej przyjezdzaja jesienia Zapchana plaza jak wszedzie w nadmorskich kurortach Autorko z tego conrada to kawalek na plaze niestety bedzies miala do centrum tez dosc daleko

Gość mmmmdsf
kawałek czyli? ile tak mniej weicej bede szla?;>

Do tej glownej plazy-port,molo bedziesz musiala podjechac a do tej zachodniej ze 20 min na pewno a nie mozesz wybrac czegos innego?

Gość mmmmdsf
nooo tak jasne ze moge cos innego;):) tylko co innego? tam mamy nocleg za 35zł-osobodoba:( fajnie by bylo gdybym miala nocleg za max 40zl:( pomocy:(:( nie widzi mi sie zapytać nad morze 20 minut a nad port autobusem:|:| czy znacie inne osrodki?;>

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
Wiesz przeanalizowalam i to bedzie nawet ze 30 min nad morze Imprezy odbywaja sie przy plazy glownej,tam tez jest skupisko rozrywki,gastronomii Ostatni powrotny autobus masz ok.23ciej wiec pozniej tylko taksowka:O 35zl ale bez jedzenia? W ile osob jedziecie?Jezeli wieksza grupa mozna wynajac mieszkanie:)

Gość dgsdf
35 bez wyżywienia! niestety ale z toaleta w pokoju... kurcze 30 minut to ZDECYDOWANIE za daleko.... a jedzie nas dwójka ja i moj facet;D ;)))) bardzo Ci dziekuje za odpowiedz;)

i tam naprawde nic sie nie dzieje.Do sklepu bedziecie mieli hoho osobiscie wolalabym byc w tej czesci srodkowej:)do morza blisko i na starowke tez:) Cena rzeczywiscie niewysoka A kiedy sie wybieracie?

Gość mmmmdsf
no w przełomie lipiec-ssierpień... moze troszke wczesniej... a znasz moze cos co bys mogla polecic?;>

Niestety niczego w dobrej cenie nie znam sprobuj wpisac w google kawalerka do wynwjecia kolobrzeg:) Moge Ci jedynie pomoc w lokalizacji:)

Moze na stronie miasta cos znajdziesz http://www.kolobrzeg.turystyka.pl/new/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=2&lang=pl ostatni weekend lipca odbywa sie sunrise.Ceny kwater wtedy bardzo wzrastaja Sunrise 2010-http://www.sunrisefestival.pl/;) Możecie sie wyżyć:classic_cool: http://brzydula30.powiedz.to/ Sunrise 2010-http://www.sunrisefestival.pl/;) Możecie sie wyżyć:classic_cool: http://brzydula30.powiedz.to/

" mmmmdsf nooo tak jasne ze moge cos innego tylko co innego? tam mamy nocleg za 35zł-osobodoba fajnie by bylo gdybym miala nocleg za max 40zl pomocy nie widzi mi sie zapytać nad morze 20 minut a nad port autobusem:|:| czy znacie inne osrodki?;> " Nie panikuj-rakietą będzie krócej:classic_cool:.

Gość a ja sie nazywam
może lepiej mielno? ja nie lubię kołobrzegu.

Gość gość
Ja tam byłam w osrodku, i bardzo polecam ! Może jest i daleko od morza bo 20 min pieszo, ale jeździ tez autobus. Poza tym, jesli pojdzie sie droga, pokazana przez wlascicieli osrodka, to zajmie to z 10 min. Ośrodku pycha jedzenie i dużo, i pokoje tez wporzadku. Wiec polecem jak najbardziej, za ta cene wgole bym sie nie zastanawiała !