Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuciaaaa

ma do oddania MNÓSTWO RZECZY

Polecane posty

Gość mamuciaaaa

łkołyske łózeczko z baldachimem 2 komplet pościeli wózek nie nie mam dwa -mutsy i maxi cosi bujaczek sliniaczek butelke aventu ciuszków całą pakę no i pampersa zuzytego i całe becikowe kto chce kto chce tylko bardzo potrzebującej oddam

Gość blueconnecta
a skąd będziesz wiedziała która jest bardzo potrzebująca? :O Kolejna prowokacja, zresztą marna :P

Gość mamuciaaaa
ale jestescie na pewno potrzebujące ?

no nie do końca. mam swoich zasranych cały worek ale jak to moja babcia mówiła "jak dają to bierz a jak biją to spier..." :D

Gość mamuciaaaa
jeju jaka jestem dumna w koncu po tylu latach ktos sie pode mnie podszył:):):P ju myslalam ,ze sie nie doczekam:) to jest odpowiedz na wczorajszy topik w ktorym wredna agrsywna osoba w sposob chamski chciala wydebic ciuszki zeby je sprzedac na allegro no ale w zwiazku z tym,ze ostrzeglyscie mnie przed ta osoba jakis m-c temu nic jej nie dalam a mialam zamiar dac caka wyprawke.wiec teraz ostrzegam inne mamy zeby nie daly sie nabrac warto pomagac ale ja to robioe w swoim otoczeniu ,kolezanka dala mi namiar na bardzo potrzebujaca osobe ,pojechalam do niej zobaczylam co i jak i pomagam jej od czasu do czasu

Gość mamuciaaaa
agresja normalnie taka,ze hej :):) skonczylo sie zeroweanie na czyims dobrym sercu nie po to wybulilam kupe kasy na wyprawke zeby ktos na tym zarabial jesli bede chciala sprzedac to tez moge to zrobic

Witam. Ja mam 23 lata mam dwoje małych dzieci i jestem w 16 tygodniu ciąży. Mój dochód miesięczny na dzieci to 656 zł. Jakby się dało to ja bardzo bym prosiła o te rzeczy. mój nr gg 2659310.

Gość zgłoś się do mamuciiii
ona ci da tego zesranego pampa :D

Gość mamuciaaaaa
Kamilka jesli jestes z okolic warszawy to wczoraj szukala dziewczyna kogos komu moglaby pomoc ,poszukaj,powodzenia tak tak pomaranczo bedziesz miala tylko zesrasnego 0pampersa nic wiecej nie sprzedasz na all.:) nie odpowiedzialas na moje pytanie dlaczego nie pomozesz swojej kolezance tylko wyprzedajesz rzeczy po swoim dziecku na all?

Gość saleminka8
dziewczyny nie oddawajcie ubranek byle komu,sprawdźcie najpierw komu oddajecie.Bo na prawdę są mamy w potrzebie i takim sie potem nie udzieli pomocy,bo nie będzie sie juz ufało nikomu. Ja oddałam kiedyś na 56-62 ubranka markowe (H&M,5-10-15,baby club,disney) pełno rzeczy podostawałam a jak Kubuś nie nosił i mało mu ubierałam to w koncu powyrastał i oddałam,znalazłam ubranka na allegro jako "mega paka" za ponad 100zł...teraz sprawdza zanim pomogę,mam jedną matkę której ciągle pomagam,chociaż ona ma dziewczynkę,ale zawsze żółte,białe ubranka dostaje po Kubusiu,bo dziewczynka jest troszeczke młodsza

Gość saleminka8
Kamilka21 napisz mi na emaila,bo zapewne zgubi mi się gdzies ten temat :P amore-sempre@wp.pl co nosisz w brzuszku Znajde z koleżankami na pewno jakieś rzeczy :)

mialam taka sama sytuacje jak salaminka zreszta opisywalam to tutaj. dokladnie sprawdzajcie dziewczyny kogo obdarowywujecie,chyba ,ze nie zalezy Wam czy ktos zarobi na rzeczach Waszych dzieci ja pisalam z mega milutka dziewczyna itd ktora chciala pomoc kolezance itd okazalo sie ,ze jestesmy z tego samego miasta...jak zaproponowalam spotkanie to nie zarowno ona jak i matki tutaj naskoczly na mnie,ze zal mi pokryc koszty przesylki (w tym samym miescie!),ze dziewczyna jest zbyt dumna zeby sie ze mna spotkac bo nie chce pomocy itd ....no coz jesli ja nie mialabym co zalozyc dziecku schowalabym dume do kieszeni...a nie to nie

Gość to ci odpowiemmmm
bo ja mam córke a ona ma synka a dwa pomagam i nawet sobie nie wyobraszasz jak i komu (ale oczywiscie pewnie mogłabym bardziej0wiadomo) ja byłam gotowa sie spotkac i zaprowadzic cię do potrzebujących ale ty olałaś wiec jak masz mnie zweryfikowac przez kafe nie bądź śmieszna :D no na tyle nie bedziemy sie licytowac czasami wrazenia mogą byc bardzo ale to bardzo złudne ty piszesz ze ja jestem wyłudzaczką a tak nie jest ty piszesz ze pomagasz a mozesz byc bajkopisarką ..........