Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieobliczalna jaaa

kto ma konto na goldenline.pl? pytanie do Was

Polecane posty

Gość nieobliczalna jaaa

ja sie zarejestrowalam, bardzo chce nawiazac kontakty, ale... boje sie :O jak mam to zrobic? jestem nikim waznym, a tam siedza ludzie aktywni zawodowo, z rozleglym doswiadczeniem...

Gość Klikam sobie w niedzielę
ja mam ale czego się boisz? nawet jeśli nie masz jeszcze wyrobionej pozycji zawodowej, to masz szansę na rozwój dzięki temu portalowi, na znalezienie pracy, albo rozmowy na tzw. poziomie. Warto, to jedyny portal społecznościowy w intrnecie, który sobą coś reprezentuje :)

Gość ja myślałam o tym portalu
ale trochę mnie odstrasza, że po wpisaniu w google czyjegoś nazwiska wyskakuje wprost link do profilu na tym portalu. Można się logować nikiem, ale to się chyba mija z celem :(

Gość nieobliczalna jaaa
no wlasnie chcialabym porozmawiac na poziomie o pracy w branzy, z ludzmi ktorzy w tym siedza, ale boje sie odezwac pierwsza, mam w profilu ze szukam pracy, bo szukam chcialabym nazwiazac kontakty, poznac ludzi ale wlasnie hamuje mnie moja niska, zerowa :P pozycja zawodowa aha, to jedyny portal gdzie mam konto :) moje prawdziwe zdjecie,

Gość nieobliczalna jaaa
jak mam zaczac? mam odezwac sie po prostu w jakims temacie ktory mnie interesuje? a jak sa tam zamkniete grupy, to moge poprosic o dostep?

Gość jeszcze jest Linkedln
działa na cały świat