Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wietrzna Rownina

Moj maz molestuje moje 2 corki a ja nie wiem co mam robic!

Polecane posty

Gość Wietrzna Rownina

Wzielismy razem kredyt na dom i auto nowe a tut takie cos. Ja sama nie dam rady! Jeszcze jak dziewczynki byly male to moglam to zniesc ale one sa teraz w przedszkolu i jak to sie rozniecie to koniec! Co robic?

Gość seseseseeses
yyyy to wczesniej mógł je molestować ale skoro już są w przedszkolu to bezpieczniej by było gdyby przestał? co z ciebie za matka? ;/

Gość Mam nadzieję, że
to podszyw, ale jeśli rzeczywiście tak jest to KOBIETO ZABIERAJ DZIEWCZYNKI I ZGŁOŚ TO NA POLICJĘ. Nie żartuje. Jeśli tego nie zrobisz złamiesz życie swoim córkom (jeśli jeszcze to sie nie stało). O takich "ojcach" nie wspominając. Molestowanie w dzieciństwie to balast na całe życie, zapewniam...

Gość Wietrzna Rownina
Nie no wczesniej tez mowilam mu nie ale ja nie splace tych kredytow sama

Gość Mam nadzieję, że
co z ciebie za matka???????????????????????????? Chyba by mi serce pekło, gdyby ktoś wyrządzał krzywdę mojemu dziecku......... Kredyt na dom jest dla ciebie ważniejszy, niż córki, ich przyszlosc... pomysl jaka traumę będą mieć... Wiem doskonale, sama bylam molestowana, gdy mialam 4-5 lat. Dzisiaj to pamietam. Tyle, ze to byl obcy mezczyzna, gdyby to byl moj ojciec, chyba wylądowałabym w psychiatryku......... Opamiętaj sie!!!! Jesli twoj mąz nie jest w stanie... Zreszta, co to za maz?????? Co to za ojciec??????????

Gość Wietrzna Rownina
Myslisz ze o nich nie mysle?! A dla kogo ten kredyt?! CO?! NIBY DLA MNIE?! ODEZWALA SIE KURWA GLUPIO MUNDRA!

Gość baaardzo słaby dowcip

Gość Mam nadzieję, że
MOja matka nigdy nie dowiedziala się co mi sie przydarzylo, ale gdybym wiedziala, ze ona byla tego swiadoma i przymykala oczy na cos takiego, uwierz- ZNIENAWIDZILABYM JA Z MIEJSCA. Tak jak ciebie moga kiedys znienawidzic twe wlasne corki...

Gość Mam nadzieję, że
Widzę jednak, ze to jednak podszyw. Uważaj żartownisiu, bo życie bywa złośliwe.... Nie warto kpic z rzeczy, ktore dla innych osob mogą być ogromnym cierpieniem

Gość szacunek
szacunek za prowokację. Szacuneczek. :-) :-) :-) naprawdę mocne :-)