Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość były klient...

Dziewczyny z Agencji...moje przemyślenia

Polecane posty

Gość były klient...

wiele razy chciałem związać się z wspaniałymi dziewczynami z agencji. W sprawach seksu są one cudownymi nauczycielami. Marzyłem by te związki mogły być stałe. Wystarczy poczytać książki o seksuologii. Nas facetów pociągają kobiety rozwiązłe. Chciałem , chciałem,..... Tylko niestety..... byłem żonaty.

Gość dyrekacj polodg
a na czym polega u ciebie żonaty"?

Gość były klient...
jak to co ? polega na tym że mam żonę, i jest wspaniałą kobietą, okazuje jej dużo ciepła, nie dawałem powodów do zazdrości, zawsze mówię to co chciała by usłyszeć, i okazuje jej uczucia ,przynajmniej z pozoru...

Gość kordaian makuszek
a co w tej chwili robi zona :) Twoja? a co Ty tu robisz ,czego szuaksz?

Gość 45 latek c
byłem klientem około 50 razy. teraz już nie chodzę. Każda wizyta dawała mi mnóstwo satysfakcji, odprężenia, wiary w swoja męskość Faktycznie facetowi łatwo jest oddzielić seks od uczucia... zbyt łatwo. Kobiety nas potępiają - ale wierzcie mi ... po powrocie byłem lepszym i bardziej kochającym mężem i ojcem. To jak wizyta w kinie na dobrym seansie, albo wypad do pubu. 45 latek

Gość 45 latek c
byłem klientem około 50 razy. teraz już nie chodzę. Każda wizyta dawała mi mnóstwo satysfakcji, odprężenia, wiary w swoja męskość Faktycznie facetowi łatwo jest oddzielić seks od uczucia... zbyt łatwo. Kobiety nas potępiają - ale wierzcie mi ... po powrocie byłem lepszym i bardziej kochającym mężem i ojcem. To jak wizyta w kinie na dobrym seansie, albo wypad do pubu. 45 latek

Gość lampart45
byłem klientem około 50 razy. teraz już nie chodzę. Każda wizyta dawała mi mnóstwo satysfakcji, odprężenia, wiary w swoja męskość. Faktycznie facetowi łatwo jest oddzielić seks od uczucia... zbyt łatwo. To jak wizyta w kinie na dobrym seansie, albo wypad do pubu. 45 latek

Gość policmajster
miałem dziewczynę prostytutkę, byłem w niejj zakochany, chciałem się z nią ożenić. na początku chciała, ale zmieniła zdanie i sie rozstaliśmy.

Gość jestes chory
trzeba bylo sie nie wiazac, jak musisz sobie podupczyc w burdelu :o

Gość lampart45
zrozum każdy facet to robi, jak nie w agencji to z jakąś nieznajomą, koleżanką, znajomą z pracy....

Gość jestes chory
nie kazdy, tylko taki co jest leniwy (nie chce ratowac/rozstac sie) i egoistyczny (krzywdzi najblizsza osobe) :o :o :o

Gość zdziwiony :
nie każdy po co ci właściwie żona, szkoda mi jej, że ma męża barana

Gość lampart45
to mało wiesz, masz faceta?jak masz to mogę cię zapewnić że nie raz fantazjował podczas sexu z tobą o koleżance czy jakiejś innej. Wiem co mówią faceci, to nie tylko moja sugestia.

Gość kitelki
ojojoj kurcze bałabym się Boga,chorób uzaleznienia

Gość Mallibbuu
jak kogoś nie stać na stały układ z dziewczyną to korzystają z agencji, ja korzystałem ale do czasu, gdy poznałem piękną młodziutką 19 letnią bułgarkę, zaopiekowałem się nią dałem ze swojej strony ciepło, i niezależność finansową. A ona w zamian dała swoje piękne młode ciałko. Zakochałem się w niej i nie potrafię żyć bez niej, pomimo że mam żonę z którą muszę być ze względu na dziecko/

Gość wertyuswedrftyuio
hmm

Gość jestes chory
miedzy fantazjowaniem a zdrada sa lata swietlne :o :o :O

Gość jestes chory
nie chce ci sie urozmaicac zwiazku lub nie masz odwagi by odejsc, wiec tchorzliwie i egoistycznie chodzisz po dziwkach :o :o :o

Gość jestes chory
jeszcze zone zarazisz jakims syfem z burdelu, co za bezmozgowie :o

Gość pio1
nie ma obowiazku na tym swiecie do przyznawania sie, iz sie korzystalo z uslug prostytutki. nawet przed zon

Gość jestes chory
oczywiscie mozna zyc w klamstwie :o :o :o

Gość Czarnooka22
Wielu panów dopłaca ekstra, aby mieć przyjemność bez gumy, więc zadawanie się z takim panem jest potem dość ryzykowne. Chyba lepiej dla takiej żony, żeby wiedziała o ryzyku zanim pójdzie do łóżka z mężem.

Gość nie każdy facet zdradza
Ja np. nie. Mam wspaniałą Żonkę, którą kocham nad życie i która jest najlepszą kochanką pod słońcem, w życiu nawet nie chciałbym spróbować bzykać się z dziwką. Już o chorobach nie wspomnę. Zanim Ją poznałem miałem kilka stałych związków, chociaż nie było tak cudownie w łóżku jak teraz nie zdradziłem żadnej z tych kobiet.

Gość no i ....
Facet to świnia!

Gość Lagunnnnnnna
a ja miałam nie tak dawno chłopaka policjanta, i już nie jesteśmy razem bo wyszło na jaw że jeździł do agencji z kolegami z pracy.