Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwka798

Czy wymagam za wiele...?

Polecane posty

Gość Oliwka798

Chcę tylko, by ktoś mnie kochał... :(

Gość Oliwka798
Ale ja mam jakiegoś wyjątkowego pecha chyba :( Trafiam na samych popaprańców, a gdy wreszcie udało mi się spotkać kogoś wyjątkowego, to on się zakochał w mojej kumpeli :O

Gość Oliwka798
Brzydula30 a co jest ważniejsze od miłości?

ehh musialabym za duzo napisac;) Wiesz czasami ktos Cie kocha,Ty to czujesz ale nie chcesz tak zyc zagmatwane to wszystko

Gość Oliwka798
Może jestem naiwna i za dużo się naoglądałam komedii romantycznych, ale wierzę, że jeśli dwoje ludzi się kocha, to wszystkie problemy można jakoś przezwyciężyć.

Gość Oliwka798
A ja mam np. mieszkanie, fajną pracę, którą lubię, grono znajomych. I co z tego? Brakuje mi tej najważniejszej osoby. Bez tego nic nie ma sensu i nie cieszy :(

Gość Oliwka798
To może lepiej już dać sobie spokój z tą całą miłością... Przynajmnie się nie rozczaruję.

kant👄myslalam o Tobie:)dawno Cie nie widzialam:) autorko-tez mam mieszkanie,piwnice+komorke fajna prace mase znajomych i nawet o dziecko sie postaralam za wczasu;)

Gość Oliwka798
Uwielbiam Dirty Dancing :) Wiesz, ale to nie jest tak,że ja oczekuję czegoś takiego jak w filmach... Ja po prostu chciałabym być z kimś, kto będzie mnie kochał, wspierał, kto nada mojemu szaremu zyciu jakiś sens. Nie jestem jakoś bardzo wymagająca, wiem, ze nie będzie zawsze różowo. Ale przecież w związkach są też dobre chwile, kiedy człowiek czuje się po prostu najzwyczajniej w świecie szczęśliwy. I myślę, że dla tych chwil warto żyć. Szkoda, że w moim przypadku te szczęśliwe chwile można liczyć w godzinach, a nie w dniach :(

Gość Jola Lojalna
Brzydzia zmienilo sie cos?:(

Oliwko nie utozsamiaj szcescia z bycem a kims.Badz szczesliwa tak po prostu:) Jestem na etapie ksiazki Kochaj siebie a niewazne z kim sie zwiazesz:) Polecam:)

Gość Jola Lojalna
Taaaaaaaaa... :P

Gość to nie jest tylko
z takim podejściem nic dziwnego a to drugi człowiek jest cudem gdy obdarza cię miłością, której dawać ci nie musi bo nikt nie jest ci nic winny a kiedy pokocha to on jest cudem, który się zdarzył to bardzo dużo, więc wymagasz wiele...

Gość Jola Lojalna
Tylko szkoda ze nie ma normalnych;)

Gość Jola Lojalna
A są?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jolcia🖐️ jak zwsze nie spisz po nocach;) jeszcze sie nie zmienilo ale wszystko przed nami,Nikt nie mówił,że będzie łatwo Ludzie czynu sa potrzebni ale nie powinni wchodzic w związki bo i tak nie zdaza zalozyc rodziny Zmykam spac kochani:) Czlowiek wypala sie bez ognia:O

Gość Oliwka798
Ja lubię swoje życie. Mam po prostu dość bycia samą... Nie jestem jakąś zakompleksioną myszą, po prostu czasem dopada mnie jaks taka depresja i zastanawiam się, dlaczego innym się udaje, a mnie nie? Nie wiem, czemu tak jest i nie wiem, co mogłabym zmienić, żeby było inaczej.

Gość Jola Lojalna
Moj tez byl tym wymarzonym jedynym i co...

Gość Jola Lojalna
Teraz wole byc bez faceta niz z facetem:)