Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malvina 20 lat

dlaczego po odbyciu pierwszego stosunku w życiu

Polecane posty

Gość Malvina 20 lat

nic mnie nie bolało i nie było krwi ? normalnie jakbym nie była dziewicą a naprawdę nigdy wcześniej tego nie robiłam dlaczego ?

Gość Malvina 20 lat
ale dlaczego nie krwawiłam ?

Gość pipci ripci
bo jestes z tych co nie krwawią

Gość Malvina 20 lat
to gdzie miałam tą błonę jak nie czułam bólu ?

Gość pipci ripci
w cipie mialas

Gość Toca22
może twoja blona jest elastyczna i sie zerwie pozniej albo podczas porodu

Gość johnny walkerr
sie zerwie - buahahahaaa

Gość Toca22
a co mam jej odpisac jak jej facet nie potrafi blony przerwac? sie zerwie ;] palcami sobie pomoz...

Gość Malvina 20 lat
taaaaaa...mam elastyczną błonę która się ciągała jak guma ? :D

Gość Malvina 20 lat
naturalny kondom :D

Gość Toca22
nie, masz elastyczna blone, ktora sie przesunela umozliwiajac tym samym dostanie sie do srodka zapewne nieduzemu penisowi twojego chlopaka. simply ;]

Gość johnny walkerr
ten twój nie musi prezerwatywy zakładać :0

Gość Malvina 20 lat
ten mój ma 18 cm więc myśle że wcale nie mały :-D a ja nie jestem potęzna tylko filigranowa, ważę 45 kg więc jak , dlaczego ?

Gość wez nie pierdol
Mierzylas mu czy ci powiedzial ze ma 18 :P.

Gość Malvina 20 lat
od ust do moich migdałków jest taka odległość , a ja czułam go w migdałkach :classic_cool:

Gość Poczytaj sobie
na temat rodzajów błony dziewiczej... Może miałaś taki rodzaj który nie pokrywa całego wejścia do pochwy...

Gość Poczytaj sobie
Najczęściej spotykanym rodzajem błony dziewiczej są błony półksiężycowate o rozmaitej szerokości. Błony półksiężycowate w trakcie prawidłowo odbytego pierwszego stosunku pękają zwykle w kierunku krocza, gdzie jest mało naczyń krwionośnych i krwawienie przy pęknięciu jest zwykle niewielkie. Warto dodać, że krwawienia z błon perforowanych są obfitsze, ponieważ pękają one również w kierunku łechtaczki i cewki moczowej, gdzie unaczynienie jest znacznie bogatsze. Prawidłowe ułożenie przy pierwszym stosunku zmniejsza do minimum możliwość uszkodzenia okolicy łechtaczki. Błony półksiężycowate pękają bez większych trudności i bólu, w związku z tym pełne grozy opowiadania na temat "nocy poślubnej" są najczęściej przesadzone.

Gość Poczytaj sobie
Oprócz wymienionych wyżej rodzajów błon dziewiczych istnieją błony półksiężycowate-brzeżne, w postaci wąziutkiego paseczka, otaczające dolny brzeg wejścia do pochwy. Błony półksiężycowate-brzeżne, podobnie jak perforowane, są raczej rzadkie - liczba ich u kobiet nie przekracza piętnastu procent. Niestety, kobiety z takimi błonami miewają również pewne kłopoty, chociaż zupełnie innego rodzaju. Niektóre kobiety spotykają się z przykrościami ze strony małżonków przekonanych, że poślubili dziewicę (upewnionych pod tym względem przez przyszłą małżonkę). Po ślubie okazuje się, że ani bólu, ani krwawienia przy pierwszym stosunku nie ma. Mąż wyciąga z tego prosty wniosek, że żona go oszukała. Najczęściej problem nie leży w tym, że nie dziewica, ale dlaczego kłamie? I gotowe nieporozumienie małżeńskie, tym bardziej, że kobieta czuje się dotknięta niesłusznymi zarzutami.

Gość Malvina 20 lat
aha no tak, dzięki teraz wiem że te opowiadania o katuszach i krwi zalewającej prześcieradło to bzdury

Gość Poczytaj sobie
Otóż może tak być, ponieważ błona brzeżna nie stawia żadnego oporu przy stosunku. Czasem powstają minimalne pęknięcia, nie krwawiące i prawie bezbolesne, a niekiedy błona jest tak elastyczna, że ugina się w czasie stosunku i pozostaje nietknięta. W ten sposób kobieta jest dziewicą aż do urodzenia pierwszego dziecka, kiedy wszystkie błony, nawet najwęższe, idą w strzępy.