Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Devil2424

porzucona w ciazy

Polecane posty

o jaaa nawet nie wiem czemu tu pisze...hm chyba dlatego,ze nie ma mnie kto wysluchac...od czego zaczac...moze od konca...jestem w 3 miesiacu ciazy koles mnie zostawil bo stwierdzil,ze nie chce ze mna byc na sile...a spotykalismy sie 3 lata...potem pol roczna przerwa i znowu zaczelismy...tylko ja mieszkam za granica a on w kraju obecnie...no i zrobilismy sobie swiadomie dziecko obydwoje chcac tego...kochalam lub nadal kocham tego faceta...ale on tak po prostu zmachal mi dziecko i mnie zostawil...jest mi ciezko n ie potrafie normalnie funkcjonowac...nie moge spac...nie moge wstawac do pracy...nie mam sily zyc...czuje sie,ze popadam w depresje...nie wiem jak sobie poradze ze soba,a potem z dzieckiem...nikomu nie zycze by znalazl sie w takiej sytuacji...bawet wrogowi...bo to jest straszny stan...teraz kiedy potrzebuje milosci nie mam jej...zreszta chyba nigdy jej naprawde nie zaznalam...UMIERAM NA ZYCIE...

Gość trzeci_nad_ranem
przestan sie uzalac nad soba wez sie w garsc nie on ci zmachal ale razem zmachaliscie on sie okazal nieodpowiedzialny Ty badz odpowiedzialna za siebie i dziecko ! glowa do gory, juz niebawem bedziesz miala az nadto milosci od malego szkraba :D

Gość Toca22
dokładnie, głowa do góry. może jak zobaczy maleństwo to poczuje instynkt ojcowski ;)

Gość czepiam się szczegółów...
co to w ogóle za facet? najpierw czegoś chce, potem jak mu to załatwisz to mu się odechciewa... bleee, współczuję :(🖐️

Gość kuki123
dasz radęnie pierwsza nie otatnia a teraz idz spać kobieto w ciąży

Gość Toca22
ona chyba juz spi :D

Gość trzeci_nad_ranem
>> nie moge spac... więc pomogło :D

nie wystepuje w przyrodzie kobieta z bardzo jasnymi blond wlosami i ciemnymi oczami :o nie mam nic do blondynek, ale trzeba umiec nosic ten blond. jak kobieta ma jasną karnacje, skóre to moze wygladac calkiem ok. jednak na ulicach jest wysypisko spalonych na solarce lasek z blond jasnymi wlosami. sory ale ten kontrast miedzy buzia a wlosami az razi w oczy i wyglada komicznie. nie rozumiem czemu dziewczyny sie tak szpeca. :o