Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała ....

mały problem, duży ból

Polecane posty

Gość Mała ....

Mama taki problem : Zdarza się że podczas stosunku z moim ukochanym odczówam ból, szczególnie iedy stosune jest mocny i głęboki np, w pozycji na pieska. Jesto coś jakby jego członek dotarł do końca pochwy i napierał. Z moich obserwacji wynika, że może to mieć związek z lewym jajnikiem ale nie wiem w jaki sposób byłoby to możliwe ;/ [?] Może znacie podobny przypadek, albo same coś podobnego przeżywacie ? Chciałaby się czegoś dowiedzieć przed zasięgnieciem rady fachowca ps. wiem że problem nie leży w sferze psychicznej, tego jestem pewna

a to się często zdarza. z reguły przyczyną jest niedopasowanie rozmiarowe - czyli kobieta ma krótką pochwę, a mężczyzna długiego członka. w pozycji "na pieska" zdarza się ze przyczyną jest "zapowietrzenie" - napompowane do środka powietrze podczas ruchów frykcyjnych daje uczucie rozpierania. odczuwasz to raczej nie na jajniku a na końcu jajowodu. widocznie ten lewy masz krotszy. trzeba sie dostosować do warunków fizycznych - czyli niech on aż tak nie napiera :) trzeba modyfikowac pozycje, sprawdzac w jakich jest OK. jak lubicie "na pieska" to spróbuj się w tej pozycji położyć. partner niech sie położy na Ciebie. penetracja jest trochę płytsza, powinno być lepiej, a odczucia podobne.

Gość Mała ...
Dziękuję za podpowiedz , napeno pomyśle wnikliwiej o zmianach. Mam jednak przez to rozumiec, że nie powinnam doszukiwac się w tym problemie jakiegos podłozo chorobowego guza itp ? Bo prawdę mówiąc tego się bała najbardziej ... Czekam na kolejne podpowiediz może ktoś odczówa podobny dyskomfort...

Gość Mała ...
ponawiam

Gość myszka naruszka bebe
ja też mam taki problem, więc proszę o to żeby ruszał się wolnej, kiedy się kladę na plasko to mi boli jeszcze bardziej, jednak dużo jest tych pozycji na pieska, jak stoje dokładnie na czworaka, to mi nie boli, jezeli pupę mam podniesioną, a glowa na poduszcze to boli strasznie

Gość Mała ...
dokładnie - kiedy jestem na czworaka odczówam nawiększy ból. Może to dziwnie zabrzmi ale miło mi że nie jestem z tym sama - Ciekawe co możnaby zrobić żeby to wyelimnować, chodź pewnie istnieje duże prawdopodobieństwo że tak już po prostu bedzie..

Gość myszka naruszka bebe
chyba tak, po prostu w tej pozycji członek wchodzi jak najgłębiej, więć faceci ją lubią, można sprobować prawie się wyproststować, od tylu jak by na stojąco tylko na lóżku, trzeba znależć tę pozycję, w której nie będziesz czuła takiego bółu....ja lubię tę pozycję, szkoda, że czuję ból, mój chłopak ma 18 sm , więc czuję go od tylu bardzo dobrze

Gość Mała ...
Ja nie wiem ile centymetrów może mieżyć członek mojego mężczyzny , widocznie na tyle duzo żeby wślizgiwac się tak głęboko Fakt, faktem szkoda - nasówa się pytanie Dlaczego kobiety pragną tych duzych członków skoro sprawiają ból ??

Gość Mała ...
odanawiam .. Ps. Skoro tzw. "duże penisy" sprawiają ból czemu są tak uwiebiane ???