Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna111

Wargi sromowe narośl

Polecane posty

Gość Luna111

Witam, ostatnio na wargach sromowych mniejszych zauważyłam małą narośl - coś jak krostka. Po kilku dniach nierozważnie ją ścisnęłam, wylała się ropa, a narośl się... wydłużyła. Jest umiejscowiona na zewnętrznej stronie wargi sromowej. Po prostu taki pasek wypukły o kolorze skóry. Skóra jest napięta, jak dotknę mocniej to boli. Wydaje mi się, że w środku jest ropa. Najchętniej bym to przekuła, ale się boje. Dziś zauważyłam też taką grudkę w pachwinie i byłam u lekarza. Powiedział mi, że to powiększony węzeł chłonny, prawdopodobnie dlatego, że na skórze jest gdzieś stan zapalny... O tym czymś na wargach sromowych nie powiedziałam... Dodam że był to lekarz rodzinny, nie specjalista. Dostałam jakieś leki na te węzły chłonne i coś na ten stan zapalny. Po świętach mam zrobić krew i mocz. Sama smarowałam tę narośl maścią Clotrimalozum. A i mam 17 lat, nie współżyłam, więc jeśli chodzi o choroby przenoszone drogą płciową to raczej odpada... Boję się co to może być i proszę o poważne odpowiedzi...

Gość Luna111
Jest tu kto? :(